Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
21.11.2018

Πόσοι ακόμη είναι σαν κι αυτόν;

Μια συζήτηση με αφορμή την εκπομπή του SKAI "MILLIONAIRE HOT SEAT" E22 (27/11/2014)

Αχιλλέας και Πάτροκλος
Express.de

Αριστοτέλης Κακογεωργίου

aristotelianmarathon@live.com

05.12.2014 20:42

 

Αγαπητέ Στέφανε,
Γιατί τρόμαξες με την στάση τόσο της κυρίας Ρεπούση όσο και με την στάση της άλλης "μεγάλης" κυρίας Θάλειας Δραγώνας; Αμφότερες είναι τηλεκατευθυνόμενα πιόνια των "μεγάλων" απεσταλμένων  της κρυφής δράκας που  τοποθετεί  τους πληρωμένους προδότες της πολιτικής μας φατρίας.
Τι περίμενες να τοποθετήσει ο εβραϊκής καταγωγής και ξενόφερτης συνείδησης  Γιωργάκης στη θέση της Θάλειας κανένα Έλληνα με εθνική και ελληνική συνείδηση; Το όνομα "Έλλην" καταδιώκεται εδώ και χιλιάδες χρόνια και μάλιστα κάποτε με θανατική ποινή. Όμως αυτοί που  απαγόρευσαν το όνομα "Ελλην" με θανατική ποινή, εδώ και χιλιάδες χρόνια τιμούνται και λατρεύονται από τον σημερινό Ελληνικό λαό ως "άγιοι" και "μεγάλοι". Ξέρεις ποιοί είναι αυτοί οι αλήτες και οι δολοφόνοι που επέφεραν στον ελληνισμό όχι μόνο τον πνευματικό αλλά και τον φυσικό θάνατο. Ο "μέγας" και "αγιος" Κωνσταντίνος, Ιουστινιανός και Θεοδόσιος και ακολούθησαν οι "πάνσοφοι" προδότες Χρυσόστομος, Βασίλειος και Γρηγόριος που δυστυχώς σήμερα τους τιμάμε ως προστάτες της ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Αυτοί οι δολοπλόκοι και τσανάκια των ισχυρών "Ρωμαίων" και του εβραϊκού Σιωνισμού είχαν την αναίδεια να παραμερίσουν τους Έλληνες  επιστήμονες και σοφούς που έθεσαν τις βάσεις όλων των επιστημών. Αυτούς που με την τότε Παιδεία έβγαλαν τους μεγάλους ήρωες, τον Ηρακλή, τον Ιάσων, τον Θησέα, τον Οδυσσέα, τον Αχιλλέα, τον Μιλτιάδη, τον Λεωνίδα, τον Θεμιστοκλή, τον Αλέξανδρο και τόσους άλλους, οι οποίοι ήρωες με τον ψυχικό τους κόσμο ταρακούνησαν και ταρακουνούν μέχρι σήμερα την Οικουμένη.
Γιατί εμείς ο λαός δεν αγκαλιάσαμε τους δικούς μας προγόνους που έγιναν θεοί με τις πράξεις τους και αγκαλιάσαμε ξενόφερτα οικτρά και ανθελληνικά κατασκευάσματα θεών που από την γέννησή τους έβαλαν πλώρη να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό;
Κάνω μνεία στο κεφάλαιο 9 εδάφιο 16-18 του Ζαχαρία και στο κεφάλαιο 25 εδάφιο 16-18 του Ιεζεκιήλ. Κάνω επίσης μνεία στο τροπάριο της εκκλησίας "των ενδόξων προπατόρων ημών Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ". Έχει δίκαιο λοιπόν η κοπελιά, το τσανάκι του Γιωργάκη ότι δεν πρέπει να λέμε ότι είμαστε Έλληνες. Γιατί δεν φωνάξαμε καμιά φορά στους παπάδες που τους πληρώνουμε  για αυτό το οικτρό μήνυμα που θέλουν να περάσουν στους Έλληνες; ποιος τους παραχώρησε το δικαίωμα να μας επιβάλουν με δόλο να υμνούμε και να δοξολογούμε τους προπάτορες των Εβραίων ως δικούς μας προπάτορες; Τι γίνεται με τους προπάτορες του Ελληνισμού; Και γιατί η Εκκλησία και η Πολιτεία βιάζουν τα νήπια με την περιβόητη νηπιοβάφτιση; Το κεφάλαιο 3 εδάφιο 27 κατά Γαλλάτες επιστολή λέει ο"σοφός" και διδάσκαλος των "εθνών" Παύλος ή Σαούλ: Εάν βαφτισθείς είσαι τέκνο Χριστού και αφού... τότε είσαι σπέρμα Αβραάμ..."
Για όλα αγαπητέ φίλε Στέφανε φταίμε εμείς. Ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι Σκοπιανοί, ούτε οι Σιωνιστές. Εμείς δεχόμαστε όλα αυτά τα παρέκτροπα. Εμείς σκύβουμε κάτω από το πετραχύλη των Ιερέων οι οποίοι ουδέποτε ύμνησαν κάποιον πρόγονο του Ελληνισμού. Και αυτές οι "κούκλες που αναφέρεις" την βγάζουν πολύ ωραία κάτω από τα πετραχύλια.
Μήπως πρέπει επί τέλους να πετάξουμε αυτά τα δεσμά και να κάνουμε ότι έκανε ο μεγάλος "θεός" και πρόγονός μας Προμηθέας; Όταν ο Ερμής του ζήτησε να δώσει στον Δία αυτά που κρατούσε για να τον ελευθερώσουν φώναξε:
           "Κάλιο εδώ δεμένος παρά δούλος και θεληματάρης σαν εσένα
           υπηρέτη στο θεό πατέρα Δία"
           Ερμής: Άμυαλε γι αυτά που φαυλατίζεις βρίσκεσαι εκεί δεμένος.
           Προμ.: Χαράς αυτούς που με την εξουσία καλά τα πάνε, αλλά το στόμα
                       να κλείσω πως μπορώ, ότα εσείς μόλις την εξουσία πήρατε, θαρείς
                       πως πύργους απόρθητους κρατάτε. Αρπάξατε τα καλά της εξουσίας
                       μεταξύ σας και τον άνθρωπο καθόλου δεν τον νιαστήκατε".
Κάναμε και κάνουμε ακόμα πολλά λάθη ως λαός και μάλιστα ως Έλληνες που θέλουμε και πρέπει να είμαστε.
φιλικότατα
Αριστοτέλης Κακογεωργίου
για την Ομάδα "Ε" Έψιλον


Date: Fri, 5 Dec 2014 00:37:38 +0200

Subject: Fwd: Fwd: ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ;;;;

From: skoutsouris@gmail.com

To:

 

Όλα ξεκινούν από την κορυφή της πυραμίδας ...... ποτέ από τη βάση!!!

Μελετήστε τα στοιχεία που μου έστειλε ο κ. Καρακάσης. 

Εύκολα πλέον μπορούμε να αντιληφθούμε τις αιτίες της συμπεριφοράς και της πλήρους άγνοιας της Ελληνικής Μυθολογίας του φοιτητή της Παιδαγωγικής επιστήμης και μελλοντικού δασκάλου των παιδιών μας.

 

---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: Καρακάσης Κώστας
Ημερομηνία: 4 Δεκεμβρίου 2014 - 12:37 μ.μ.
Θέμα: Re: Fwd: ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ;;;;
Προς: skoutsouris <skoutsouris@gmail.com>


Πάρτε ένα δείγμα όλων αυτών των αλητών....

Σας το στέλνω όπως το έλαβα. Όσοι το έχετε ξαναπάρει να με συγχωρήσετε, αλλά συγχύστηκα (πάλι) και δεν είχα την υπομονή να σας βγάλω από τη λίστα των αποδεκτών.

Νάτα νάτα τα μαντάτααα...
 


Βάλανε το (γκρίζο) λύκο να φυλάει τα πρόβατα !!!

Κατά την κυρία Θάλεια Δραγώνα, Ειδική Γραμματέα Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων, του Υπουργείου Παιδείας,

 
«Είναι ρατσιστικό να... δηλώνουμε ότι είμαστε Έλληνες»
 
Αφου θεωρεί ρατσισμό του χειρίστου είδους το να λέμε ότι είμαστε Έλληνες και θαυμάζει την οθωμανική αυτοκρατορία...

Η Ακαδημία Αθηνών παρεμβαίνει για την προκλητική, ανιστόρητη, ύποπτη και εθνικά μειοδοτική στάση της ειδικής γραμματέως του Τομέα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας Θάλειας Δραγώνα,

Μπροστά στις απόψεις και τις δοξασίες της οποίας ωχριά και η αλήστου μνήμης κ. Ρεπούση, που είχε αναστατώσει τη χώρα με το σχολικό βιβλίο της Ιστορίας το οποίο είχε επιμεληθεί και ανέφερε ότι οι Έλληνες κατά την Καταστροφή της Σμύρνης δεν σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους αλλά πέθαναν από τον... συνωστισμό στην παραλία!

Η κ. Δραγώνα προχωράει ακόμα πιο πέρα...!

Στο απαράδεκτο βιβλίο της «Τι είναι η πατρίδα μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, τρομακτικά ανθελληνικές απόψεις, με αποκορύφωμα ότι:

«Δεν είμαστε Έλληνες αλλά μας... έκαναν» και ότι είναι... ρατσιστικό να δηλώνουμε την Ελληνική μας ταυτότητα!

Στο βιβλίο αυτό που είναι ένα... κήρυγμα μίσους ενάντια σε καθετί ελληνοπρεπές και ελληνικό, αναφέρεται ακόμα ότι η Επανάσταση του 1821 αποτελούσε «επεκτατική εθνική πολιτική» των Ελλήνων, των οποίων η εθνική ταυτότητα «ενισχύεται αποφασιστικά από την αποσιώπηση σημαντικών ιστορικών πληροφοριών σχετικά με το μεγαλείο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»!


Δεν γνωρίζουμε τι περισσότερο θα έγραφε ένας τούρκος ιστορικός ή κάποιος ανθέλληνας προπαγανδιστής, εκείνο που γνωρίζουμε όμως είναι ότι η κ. Θάλεια Δραγώνα, με προσωπική εντολή του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, ορίσθηκε ειδική γραμματέας Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και Εκπαίδευσης των Ελληνοπαίδων του υπουργείου Παιδείας!

Δηλαδή μια κυρία που δεν θεωρεί ότι είναι Ελληνίδα, θεωρεί ρατσιστές τους Έλληνες και πιστεύει ότι ο νεοελληνικός πολιτισμός βασίσθηκε στον...τουρκικό πολιτισμό, διορίσθηκε σε μια νευραλγική θέση, η οποία έχει άμεση σχέση με την πορεία του Ελληνισμού, αφού θα έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό της εκπαιδευτικής πολιτικής που θα εφαρμοσθεί στα παιδιά μας!

Δηλαδή αν η κ. Ρεπούση ήταν μια φορά επικίνδυνη, η κ. Δραγώνα είναι... δέκα φορές πιο επικίνδυνη, γιατί καθορίζει συνολικά τις δομές και τις αρχές της εκπαίδευσης που θα παρέχεται σε όλα τα Ελληνικά σχολεία!

Αντί λοιπόν στη θέση αυτή να τοποθετηθεί ένας επιστήμονας με ξεκάθαρες απόψεις και θέσεις υπέρ της Ελλάδας, της Ελληνικής φυλής και του Ελληνικού πολιτισμού, γιατί είχε το βαρύ έργο να διαμορφώσει εν πολλοίς την εθνική συνείδηση των Ελληνόπαιδων της επόμενης γενιάς, τοποθετήθηκε μια κυρία που δηλώνει ότι δεν είναι Ελληνίδα, θεωρεί ρατσισμό του χειρίστου είδους το να λέμε ότι είμαστε Έλληνες και θαυμάζει την οθωμανική αυτοκρατορία και τον... τουρκικό πολιτισμό!

Κάποιες μικροαντιδράσεις για την κυρία αυτή είχαν σημειωθεί όταν ο Γ. Παπανδρέου την έβαλε σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και βρέθηκε στη Βουλή το διάστημα 2007-2009. Τώρα, μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, τοποθετήθηκε σε ακόμα καλύτερη θέση: Έχει την ευθύνη του σχεδιασμού της εκπαίδευσης των παιδιών μας!

Ένα άτομο, που υποστηρίζει ότι τα σχολικά βιβλία διδάσκουν τον... εθνικισμό!

Στην Ακαδημία Αθηνών τέθηκε το θέμα από γνωστό ακαδημαϊκό στην ολομέλειά της, στις 19 του μήνα, και ορισμένα μέλη της αγανάκτησαν με τα... ανδραγαθήματα της κ. Δραγώνα και ζητούν από την ηγεσία του ανώτατου πνευματικού ιδρύματος της χώρας να παρέμβει στην κυβέρνηση, ότι δεν μπορεί η κυρία Δραγώνα να παραμείνει στο υπουργείο Παιδείας που έχει την ευθύνη της διαπαιδαγώγησης των νέων μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση που έγινε στην Ολομέλεια της Ακαδημίας ήταν έντονη, πρόκειται δε να υπάρξει συνέχεια σε επόμενη συνεδρίαση.

«Δεν είμαστε Έλληνες»


Η... δραστηριότητα της κ. Δραγώνα και τα ανθελληνικά «πιστεύω» της δεν είναι τωρινά.

Εδώ και δέκα χρόνια πρωτοστατεί στον ονομαζόμενο «διεπιστημονικό διάλογο Ελλήνων και Τούρκων κοινωνικών επιστημόνων». Καρπός της συνεργασίας αυτής είναι το βιβλίο «Ελλάδα και Τουρκία - Πολίτης και Έθνος - Κράτος» που εκδόθηκε υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Μπογάτζιτσι της Κωνσταντινούπολης.

Ύστερα από αυτό όμως η κ. Δραγώνα συνέγραψε και το δικό της... αριστούργημα «Τι είναι η πατρίδα μας», μπροστά στο οποίο ωχριούν και συκοφαντικά κατά της χώρας μας βιβλία κορυφαίων συγγραφέων που διακρίνονται για τα ανθελληνικά τους αισθήματα!

Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το βιβλίο, σας αναφέρουμε παρακάτω:

= «Είναι ρατσιστικό να δηλώνουμε ότι είμαστε Έλληνες», «Μας έκαναν Έλληνες, ενώ δεν ήμασταν».

=Η Ελληνική εθνική ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού.

=Όποιος αξιολογεί τους πολιτισμούς σε κατώτερους και ανώτερους είναι ρατσιστής και δεν το ξέρει!

=Εξίσου ρατσιστής είναι και όποιος αποσιωπά τη σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!

Επίσης, όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον νεοελληνικό μας πολιτισμό και όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες!

Βασικός άξονας της επιχειρηματολογίας της κ. Δραγώνα για την εκ βάθρων αλλαγή των σχολικών συγγραμμάτων είναι ότι διαμορφώνουν στους έλληνες μαθητές μια «ψευδαισθητική και απατηλή ταυτότητα», προβάλλοντας το μεγαλείο του αρχαιοελληνικού πολιτισμού και τα ανδραγαθήματα των προγονών μας, ενώ αυτή η «στρατηγική παρέκκλισης» στηρίζεται στην «αποσιώπηση της σημασίας της τεράστιας δύναμης, της έκτασης και του κύρους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»!

Επιστολή στον Πρόεδρο


Χαρακτηριστική είναι και η διαμαρτυρία του δρα Nicolas Kaloy, ο οποίος απέστειλε από τη Γενεύη της Ελβετίας, όπου διαμένει, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια την εξής επιστολή:

«Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,
Από τη Γενεύη Ελβετίας απευθύνουμε το εξής ερώτημα προς εσάς, τον Πρώτον Έλληνα:

Είναι δυνατόν η γυναίκα αυτή η οποία ομολογεί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, να είναι γενική γραμματέας της ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας και να παρέχει γνώσεις στα παιδιά μας;

Είστε υπεύθυνος να μας απαντήσετε: Εάν δεν είμαστε Έλληνες, τι είμαστε;

Εσείς και ο κ. πρωθυπουργός οφείλετε μίαν απάντηση εις την οποίαν θα δώσωμεν ευρείαν δημοσιότητα σε όλη την ομογένεια των «ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ». Και κυρίως εις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη
».

 
__________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 5468 (20100921) __________

The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.

www.eset.com


Sent: Thursday, December 04, 2014 10:56 AM

Subject: Re: Fwd: ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ;;;;

Κώστα σε παρακαλώ επειδή τα όσα αναφέρεις είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ, εάν βέβαια δύνασαι, να μου αποστείλεις έστω και κάποια από τα στοιχεία πριν από τις εορτές. 

Φιλικά

Στέφανος Κουτσούρης


Στις 3 Δεκεμβρίου 2014 - 8:47 π.μ., ο χρήστης Καρακάσης Κώστας <k-kara36@otenet.gr> έγραψε:

 

 

Έγιναν επί παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ και ζώντος του Αντρέα Παπανδρέου. Έγινε στα μουλωχτά και αποκαλύφθηκε αρκετά αργότερα....

Είναι σχετικά παλιά η ιστορία αλλά είχε δημοσιευθεί σε όλα τα μέσα κ.ε. Θα ψάξω από φίλους εκπαιδευτικούς μήπως και βρω στοιχεία να στα στείλω.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ...

Κ.Κ.

Sent: Tuesday, December 02, 2014 8:11 PM

Subject: Re: Fwd: ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ;;;;

Κώστα αναφέρεις ότι διόρισαν εκτός επετηρίδας 2.500 δασκάλους αποφοίτους της Παιδαγωγικής Ακαδημίας των Σκοπίων"!!


Σε παρακαλώ στείλε μου στοιχεία (δημοσιεύσεις, αποφάσεις της διοικήσεως, υπουργικές αποφάσεις, Νόμους του Κράτους) που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό σου.

Με εκτίμηση

Στέφανος Κουτσούρης


Στις 2 Δεκεμβρίου 2014 - 5:38 μ.μ., ο χρήστης Καρακάσης Κώστας <k-kara36@otenet.gr> έγραψε:

Δυστυχώς οι περισσότεροι.....

Η αγραμματοσύνη των διδασκόντων είναι απίστευτη και το σκοτάδι τους βαθύ....

Τους ενδιαφέρει μονάχα πως θα κάνουν στα παιδιά πολιτική ανθελληνική προπαγάνδα. Και μόνο ότι διόρισαν εκτός επετηρίδας 2.500 δασκάλους αποφοίτους της Παιδαγωγικής Ακαδημίας των Σκοπίων, ελπίζω να σας λέει πολλά.....

Έχουμε ακούσει και χειρότερα όσο και ανατριχιαστικά....

Η κατάντια μας στα έσχατα επίπεδα....

Κ.Κ.

Sent: Tuesday, December 02, 2014 10:16 AM

To: undisclosed-recipients:

Subject: Fwd: ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ;;;;

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!


---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: ΛΟΥΚΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Ημερομηνία: 2 Δεκεμβρίου 2014 - 1:16 π.μ.
Θέμα: ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ;;;;
Προς: 


Πριν μερικές μέρες η τηλεόραση έπαιζε το εν λόγω παιχνίδι.

Θα δείτε αυτά που συνέβησαν στην τελευταία ερώτηση σε ένα «δάσκαλο» (θεέ μου «σχώρα με»).

Πώς; οι απαντήσεις του προκάλεσαν την οργή μου, καθώς και του παρουσιαστή της εκπομπής!!! Κυρίως όχι η παντελής έλλειψη γνώσεων, αλλά η εξωφρενική αφέλεια στις δικαιολογίες του.

Άλλη μια απάντηση χαλαρών, μετρίων και αναξίων ανθρώπων που επιπλέουν σαν φελλοί μέσα στους βάρβαρους πολιτικούς βόθρους.

 

Υγ. Ο μικρός μου Ιάσων (7 ετών) τα άκουγε σαν παραμύθι μικρός. Απάντησε σωστά στην ερώτηση.

 

Με αγανάκτηση σας το στέλνω, κι επειδή δεν το είδα πουθενά να σχολιάζεται.

 

Με τιμή

Αριστοτέλης Λουκάς

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 1.44 ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ  ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 37.09 ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.                                                                                

 

https://www.youtube.com/watch?v=_TWtVQKGMzI

 

 

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ;;;; ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ;;;


Rubrik: MM Online
9.12.14

Drucken        Hoch