Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
21.11.2018

Ο πόλεμος της Γάζας το 2014

Λήψεις απο έναν Κηφήνα (Drone) πάνω απο την βομβαρδισμένη απο το Ισραήλ Γάζα το 2014

Φωτογραφία: star.gr

Τίτλος του γερμανικού πρωτοτύπου: Gaza Krieg 2014: Ein Flug über das von Israel zerbombte Gaza
Μετάφραση: Εμμανουήλ Σαρίδης

Ο ανγκλικός όρος Drone, στα γερμανικά Drohne, δεν σημαίνει στην ειδησεογραφία των καιρών μας τον κηφήνα ή την αρσενική μέλισσα, αλλα μια ιπτάμενη πολεμική μηχανή, που χρησιμοποιείται απο το σύμπλεγμα ΗΠΑ/Ισραήλ για βομβαρδισμό τρομοκρατών, που το ίδιο το σύμπλεγμα δημιούργησε για την καταπολέμηση των αντιπάλων του όπως π.χ. την Αλ Καϊντα που δημιούργησε, εξόπλισε και υποστήριξε στο Αφαγιστάν για την καταπολέμηση της Σοβιετικής Ένωσης ή σήμερα εναντίον περιοχών, όπου σημειώνονται δράσεις τέτοιων ανεπιθύμητων πια τρομοκρατών όπως το Πακιστάν.
   
Οι κηφήνες αυτοί είναι επίσης και εξοπλισμένοι με κάμερες. Διατίθενται πλέον σε προσιτές τιμές και κάνουν εξαιρετικές λήψεις απο αέρος.

Το όνομα κηφήνας (Drone) ακούγεται απειλητικό, επειδή χρησιμοποιείται σήμερα σε συσχετισμό με τους πολέμους στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ. Ο δικός μας Κηφήνας μας δεν είναι πραγματικά οπλισμένος, φέρει μόνο μια κάμερα και ότι τράβηξε αυτή η κάμερα δεν θέλουμε να σας το στερήσουμε. Ο Κηφήνας μας πετάει πάνω από την βομβαρδίσμένη από το Ισραήλ Γάζα ...

Εκεί πού ήταν σπίτια, υπάρχουν σήμερα μόνο σωροί απο μπάζα. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε σκονισμένα μονοπάτια. Από τους σωλήνες νερού και αποχέτευση δεν έμεινε τίποτα, οι πύργοι καλωδίων είναι γκρεμισμένοι. Και ανάμεσα σε όλα αυτά πρέπει να προσέχει κανείς για βόμβες που δεν εξεράγησαν. Το Ισραήλ λέει ότι ήθελε να καταστρέψει το επιθετικό τούνελ της Χαμάς.

Γεγονός είναι όμως: Το Ισραήλ θέλει με τον πόλεμο που τους κάνει να εκδιώξει τους Παλαιστινίους απο την παραμεθόρια περιοχή και να αυξήσει την νεκρή ζώνη.

Υπάρχουν και χειρότερα - Μια νέα έκθεση του DCIP - Operation Protective Edge: A War Waged On Gaza’s Children "Επιχείρηση προστατευτικής ακμής: ένας πόλεμος που διεξάγεται εναντίον των παιδιών της Λωρίδας της Γάζας", τεκμηριώνει περιστατικά που αποδεικνύουν, ότι το Ισραήλ κατά την τελευταία επίθεσή του στη Λωρίδα της Γάζας το περασμένο καλοκαίρι, σκοπίμως είχε σαν στόχο παιδιά της Παλαιστίνης.

Δείτε στο βίντεο: Ένας Κηφήνας (Drone) πάνω από την βομβαρδισμένη Λωρίδα της Γάζας. Πηγή: DR Nyheder – Submitted by SyrianPatriots – The real SyrianFreePress.NETwork at: syrianfreepress

 

Πηγή: lupocattivoblog.com/2015/05/28/gaza-krieg-2014-ein-flug-uber-das-von-israel-zerbombte-gaza/

 

 


Rubrik: Terrorismus/Τρομοκρατια
28.05.15

Drucken        Hoch