Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
21.11.2018

Ο Αρκτούρος

WILD Μια καμπάνια επικοινωνίας του Αρκτούρου

Ο συνονόματός μου Μανώλης στο καταφύγιο του Νυμφαίου
Μεγέθυνση

WILD Καμπάνια επικοινωνίας

 

Βρισκόμαστε σε ένα κατάφυτο δάσος. Ξαφνικά ακούγονται πατημασιές επάνω σε φύλλα. Μία αρκούδα συνδέει μία ηλεκτρική κιθάρα στον ενισχυτή και ξεκινάει να ροκάρει.

 

Είναι η μικρή Ζωή που πρέπει να γίνει άγρια όπως και οι υπόλοιπες αρκούδες και όχι αιχμάλωτη και περιορισμένη.

 

Η νέα καμπάνια επικοινωνίας παρουσιάζει με αξιοπρέπεια την ιστορία της ορφανής αρκούδας που φρόντισε ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ επί 10 μήνες και πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στη φύση, στη δεύτερη επιχείρηση επανένταξης αρκούδας στο φυσικό περιβάλλον που πραγματοποιείται ποτέ στην Ελλάδα.

 

Την καμπάνια επικοινωνίας με τίτλο «WILD» εμπνεύστηκε η έμπειρη δημιουργική ομάδα της ATTP, της εταιρείας που εδώ και εννιά χρόνια σχεδιάζει και δημιουργεί την επικοινωνία του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

 

Η ATTP ακολούθησε το «ταξίδι» της Ζωής και δημιούργησε την καμπάνια για την οποία ένωσαν τις δυνάμεις τους η εταιρία παραγωγής Parasol, ο σκηνοθέτης John Mitropoulos, η Music For Ads που είχε την μουσική επιμέλεια, οι Greggy K & Ren με το «άγριο» κομμάτι Get Me To The World On Time, ο Μάριος Θεολόγης με τα illustrations και η Μελίνα Αυγερινού του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, μία από τους δύο φροντιστές της Ζωής που ερμήνευσε την άγρια πλευρά της Ζωής!

 

Όλες οι εταιρίες εργάστηκαν στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και της κοινωνικής ευθύνης τους.

 

Η καμπάνια θα προβάλλεται όλο το Μάρτιο στα ΜΜΕ περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας με την έγκριση του ΕΣΡ.

 

Εκτός από το τηλεοπτικό μήνυμα στο πλαίσιο της ίδιας καμπάνιας έχουν δημιουργηθεί επίσης ραδιοφωνικό σποτ, ηλεκτρονικό banner και έντυπη διαφημιστική καταχώρηση.

 

Υποστηρίξτε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ και ακολουθήστε τον… www.arcturos.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Πάνος Στεφάνου: 6946001618

 

Το βίντεο εδώ: https://www.dropbox.com/sh/wdwetc7qdrr0emz/AABSfszcdZWvyDMOk0woYy46a/ARCTUROS

 

Ποιός είναι ο Αρκτούρος

 

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είναι μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1992, για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος, με δράσεις έρευνας πεδίου, επιστημονικής μελέτης, ευαισθητοποίησης κοινού, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και εθελοντισμού για την προστασία της άγριας ζωής, την ενίσχυση της βιοποικιλότητας και της αειφορίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η λειτουργία του Περιβαλλοντικού Κέντρου ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στο νομό Φλώρινας έδωσε λύση στο πρόβλημα των αιχμάλωτων αρκούδων και λύκων καθώς και στην ενημέρωση του κοινού για τα μεγάλα θηλαστικά.

Η αναπαραγωγή του ελληνικού ποιμενικού σκύλου και η δωρεάν διάθεση του σε κτηνοτρόφους ορεινών περιοχών αποσκοπεί στην αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και άγριας ζωής.

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είναι αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία και ασκεί πολιτική πίεση για την προστασία της φύσης αναπτύσσοντας δράσεις ευαισθητοποίησης κοινού, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και εθελοντισμού.

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, Αετός, 53075, Φλώρινα
Τ. 23860 41500, F. 23860 41111

arcturos@arcturos.gr, www.arcturos.gr


Όλα για τον Αρκτούρο εδώ:

http://www.arcturos.gr

 

 


Rubrik: Notizen aus der Provinz
9.03.15

Drucken        Hoch