Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
21.11.2018

Το μαυροφορεμένο ανθρωπάκι

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στον Όλυμπο ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος αντί να λάβει θέση για τις αθλιότητες των παπάδων που περιφέρουν την κάρα της "αγίας" Βαρβάρας ή τους εξορκισμούς που γίνονται σε κάποιες εκκλησίες, κατηγόρησε, σκαιά μάλιστα, τις προσπάθειες που γίνονται για την αναβίωση των θεών και των ιδανικών του Ελληνισμού

Μεγέθυνση

Καλημέρα σε όλες και σε όλους,

 

Όπως πολύ σωστά γράφει ο Αριστοτέλης παρακάτω, εμείς οι Έλληνες βαφτιζόμαστε υποχρεωτικά στην ηλικία των 40 ημερών και μένουμε μια ζωή χριστιανοί, χωρίς να μπορούμε να βγούμε απο την χριστιανική εκκλησία. Προσωπικά βγήκα απο το ορθόδοξο θρήσκευμα μόνο όταν πριν χρόνια πήρα την γερμανική υπηκοότητα και στην ερώτηση για το θρήσκευμα είπα άθεος, όπερ και έγινε αποδεκτό.

 

Το ότι ο Χριστιανισμός, όπως και το Ισλαμ, είναι μία παραλλαγή του Ιουδαϊσμού, δεν χωρεί αμφιβολία, τα κείμενα και οι μελέτες για το θέμα αυτό είναι άπειρα. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Ο Σιωνισμός προσπαθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει να θέσει τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ υπο την εξουσία του, εδώ στην Γερμανία με τις λεγόμενες οικουμενικές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις (τις λεγόμενες Οικουμένη, Ökumene), την θρησκευτική πλευρά της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Χαίρε και αγάλλου Σιών, όπως ψέλνουν και οι παπάδες στην εκκλησία. Χωρίς να καταλαβαίνουν τι ψέλνουν. Και στις συγκεντρώσεις αυτές βλέπω να παρευρίσκονται και ο Μητροπολίτης Γερμανίας Αυγουστίνος ή ο παπάς της ελληνικής εκκλησίας στο Βερολίνο, Εμμανουήλ. Συρόμενοι σε σιωνιστικούς δρόμους που ή δεν καταλαβάινουν που αυτοί οδηγούν ή γιατί φοβούνται να αρνηθούν την συμμετοχή τους, γιατί οι Εβραίοι στην Γερμανία είναι πανίσχυροι, αυτή την κυβερνούν και όχι η Μέρκελ, όπως νομίζουν και αναπαράγουν πολλοί κακώς πληροφορημένοι στην Ελλάδα.

 

Να πω και κάτι άλλο. Ζώντας 55 χρόνια στην Γερμανία επισκέπτομαι που και που κάποια ευαγγελική εκκλησία, όπου μου κάνει εντύπωση η απλότητα του χώρου, που βρίσκεται σε τελεία αντίθεση με τις ορθόδοξες, που είναι πνιγμένος στις αμέτρητες εικόνες κάθε διαστάσεως, στις καντήλες που δεν καίνε πλέον λάδι αλλά φωτίζονται με ηλεκτρισμό (ε, να μην γίνει και η εκκλησία μας μοντέρνα!) ή το ιερό, όπου ο παπάς κάνει κόποιες μαγικές χειρονομίες μπροστά στην Αγία Τράπεζα, που πρίν ήταν θυσιαστήριο όπου γινόντουσαν θυσίες ανθρώπων. Και επίσης, βάλσαμο για το αυτι μου, όπου λείπουν οι αμανέδες της βαθειάς Ανατολής των ψαλτών. Και μια και μιλάμε για μοντέρνα πράμματα: Στις ευαγγελικές εκκλησίες λειτουργούν   και παπαδιές, που μάλιστα ανεβαίνουν μέχρι τα ψηλότερα σκαλιά της ιεραρχικής πυραμίδας. Αδιανότητο για την ορθόδοξη θρησκεία, που κάποτε μου φαίνεται σαν να έχει στοιχειώσει απο τότε που ιδρύθηκε κάπου στην Παλαιστίνη ή στην Μικρά Ασία. Και έχει βγάλει πλέον αράχνες, που κανείς δεν τολμά να ξεσκονίσει.

 

Ας σταματήσω όμως εδώ, αναφέροντας όμως και τα ξόρκια που κάνουν κάποιοι παπάδες στην Ελλάδα. Δείτε το βίντεο στο τέλος και πέστε μου, αν αυτοί οι άνθρωποι ζούν στον 21. αιώνα ή στον Μεσαίωνα. Και όμως. Βλέποντας τις χιλιάδες που συρρέουν στους τόπους εκθέματος της κάρας της "αγίας" Βαρβάρας και αυτούς που τους ξορκίζουν οι παπάδες του Βαρθολομαίου ή κάποιοι πονηροί που βρήκαν κορόιδα και τα "ελευθερώνουν από τα βασανιστήρια του «αρχαίου όφι» και του «βεελζεβούλ»" (βλέπε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=D1nGT_P3AH4) χάνεις πάσα ιδέα για το πού κατάντησε ο σύγχρονος Έλληνας και γιατί εκλέγει το κόμμα που το μόνο που του προσφέρει είναι, όπως είπε προεκλογικά το ίδιο, ελπίδα, τουτέστιν φούμαρα.

 

Αντε Έλληνες, φάτε τώρα ελπίδα, να δούμε αν θα χορτάσετε. Η μόνη, όχι όμως ελπίδα, αλλά ο σωστός δρόμος μέσα στο επικρατούν έρεβος, είναι ο δρόμος της επιστροφής στα ιδανικά των Αρχαίων Ελλήνων. 

 

Χαιρετισμούς απο το Βερολίνο

Εμμανουήλ Σαρίδης

info@berlin-athen.eu  

 

 

-----------------------------------------------------------

 

VEREIN/CLUB "E" HEPSILON

57013  Oreokastro, P.Box  35,

Tel. 2310-698654 or 697964 and  Gr.-6946695935

Justiz Thessaloniki Nr. 6509/1962, AFM 099905754  ΔΟΥ A, Thessaloniki

e- mail: aristotelianmarathon@live.com  

ιστοσελίδες www.omada-hepsilon.org  

Προσωπική: www.kakogeorgioublogspot.com
                           

Ομάδα Ε = ατραπός επαναφοράς της συνείδησής στην πατρώα ρίζα του Ελληνισμού.  Η πνευματική επανάσταση.      

 

1ος Ναός των Ελλήνων μετά από 2000 χρόνια

 

Προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο                       

ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ        

02.06.2015

Αγαπητέ  πνευματικέ ηγέτη της Ορθοδοξίας, κύριε Βαρθολομαίε,

Με μεγάλη μας λύπη διαβάσαμε αυτά που είπατε  κατά την επίσκεψή σας στον Όλυμπο. Δυστυχώς δεν συμβαδίζουν με την τόσο υψηλή αποστολή που λέτε ότι έχετε και μάλιστα σε θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό. Εάν βρισκόταν σε κάποια γωνιά ο Χριστός και σας άκουγε να είστε σίγουρος ότι θα σας καταδίκαζε στο αιώνιο πυρ.

Παραθέτω το κείμενο των όσον εκτοξεύσατε  αυτή την ημέρα εναντίον του Ελληνισμού.

«Εδώ είμαστε μεταξύ ουρανού και γης, αισθανόμαστε πιο κοντά στο θεό. Στον ένα και μοναδικό θεό μας και φυσικά όχι στον Δία.Έχει περάσει πιά στην ψυχή του λαού μας το οριστικό τέλος της θλιβεράς παρενθέσεως της ειδωλολατρίας, παρά τας κωμικάς οψίμους προσπαθείας ορισμένων να εγείρουν εσχάτως θέμα αναβιώσεως -όπως την αποκαλούν- θρησκείας των Ελλήνων. Οι Έλληνες έχουν θρησκεία. Όχι το ουδέποτε υπάρξαν δωδεκάθεο αλλά θρησκεία αληθινή, μεμαρτημένην, ζώσαν, σφριγώσαν, σώζουσα.»

Κανένας λογικός πνευματικός πατέρας  ο οποίος διέπεται από χριστιανικό πνεύμα όπως εσείς το διδάσκετε δεν θα τολμούσε να κατηγορήσει μια άλλη θρησκεία και μάλιστα με τις φράσεις που  αναγράφονται στο εν λόγω κείμενο της δικής  ρητορείας.

Θα θέλαμε να ξέρουμε  εκεί που βρεθήκατε και λέτε ότι  αισθάνεστε πιο κοντά στο θεό, ποιος είναι αυτός ο θεός; Γιατί δεν τολμάτε να δηλώσετε στον κόσμο ότι αυτός ο μοναδικός θεός είναι ο Ιεχωβάς; Ο μοναδικός  δικτάτορας και σφαγέας του Ελληνισμού θεός που κατασκεύασαν οι προπάτορες των Εβραίων; Και φυσικά δεν  είναι ο Δίας. Ο Δίας δεν ήταν δικτάτορας ούτε σφαγέας  κάποιου λαού. Ήταν σύμβολο δημοκρατικό γι αυτό και μοίρασε την κυριαρχία του με τους άλλους θεούς. Ένας και μοναδικός θεός σημαίνει μονοκρατορία, δικτατορία και παγκοσμιοποίηση με την χειρότερη έννοια. Για να μην σκεφτείτε ότι υπερβάλω ή  είμαι κακοπροαίρετος αναφέρω  δύο κεφάλαια από τα χιλιάδες που περιέχονται στο  δήθεν «άγιο» βιβλίο της  Αγίας Γραφής.   

Κεφάλαιο 9, εδάφιο 16-18 του Ζαχαρία:

          «Εγώ κύριος ο θεός θα χρησιμοποιήσω το στρατό του Ιούδα ως τόξο, το στρατό των Εφραίμ ως βέλη και το στρατό της Σιών ως ξίφος και εγώ σαν ήρωας το υψώνω εναντίον των Ελλήνων και καταχώνω αυτούς με την σφεντόνα μου και τα λιθάρια τους κοκκινίζουν όπως τα κέρατα του θυσιαστηρίου».

Κεφάλαιο 25, εδάφιο 16-18 του Ιεζεκιήλ:

          «Εκτείνω την χείρα μου επί των αλλοφύλων Φιλισταίων και εξολοθρέψω Κρήτες και εξαφανίσω τους καταλειπούντες του παραλιακού αυτού λαού, η δε Κρήτη εστέ  γη ποιμνίων».

          Αυτός είναι ο  «μεγαλοδύναμος» θεός που μας φέρατε κύριε Βαρθολομαίε. Πολύ στοίχισε αυτό το ξενόφερτο εισαγόμενο προϊόν στον Ελληνισμό. Δεν ήταν φυσικά μόνο η φονική χείρα του μοναδικού θεού που μας φέρατε αλλά ένωσαν τα χέρια τους μαζί με τον «πανάγαθο Ιεχωβά», ο  «μέγας» Κωνσταντίνος, ο «μέγας» Θεοδόσιος, ο «μέγας» Ιουστινιανός και άλλοι πολλοί, που κατόρθωσαν να κατεδαφίσουν όλα τα Ελληνικά και δυστυχώς μαζί και την συνείδηση των Ελλήνων που όπως αναφέρετε έχει περάσει στην ψυχή του λαού σας το τέλος της θλιβερής παρενθέσεως της ειδωλολατρίας.

        Ήταν επόμενο με τόσες πλύσεις του εγκεφάλου να μας καταντήσετε παθολογικά ηλίθιους ώστε να μην γνωρίζουμε ούτε από ερχόμαστε ούτε και που πηγαίνουμε. Αλλά αγαπητέ κύριε ηγέτη της Ορθοδοξίας ο μεγάλος προπάτορας του Ελληνισμού και όλης της ανθρωπότητας ο Προμηθέας ο οποίος μαρτύρησε για την υπερβολική του αγάπη προς τον άνθρωπο μήνυσε στον Δία λέγοντας:

        «Πες Ερμή στον Δία ότι έχω δει δύο θεούς να γκρεμίζονται και δεν θα είναι αυτός πάντα ο αφέντης. Θα πέσει κι αυτός με τον πλέον ατιμωτικό τρόπο».

Αυτό είναι ένα έργο του Αισχύλου ο οποίος θέλει να τονίσει στους εξουσιαστές όπως εσείς ότι η εξουσία δεν μένει πάντοτε στους ίδιους. Μην είστε λοιπόν σίγουρος ότι ο λαός θα κοιμάται άλλους 20 αιώνες και θα πιστεύει στις φαντασίες που δημιούργησαν κάποιοι ρατσιστές που σκοπό είχαν να δολοφονήσουν τις ψυχές των ανθρώπων για να τους κάνουν υποχείριά τους.

          Κάνετε λόγο για ειδωλολατρία. Μπορείτε να μας πείτε τι σημαίνει ειδωλολατρία επί τέλους; Το ότι οι πρόγονοι των Ελλήνων στόλιζαν τους ναούς με  εξαιρετικά αγάλματα και εικόνες; Η ορθοδοξία σήμερα παρότι η θρησκεία σύμφωνα με τις εντολές  του θεού Ιεχωβά το απαγορεύει, δεν έχει  πληθώρα είδωλα στους ναούς της; Ή μήπως δεν ταυτίζεται με την έννοια που εσείς αποδίδετε στην ειδωλολατρία η περιφορά των θαυματουργών εικόνων και οι κάρες διαφόρων «αγίων» όπως πριν από λίγες ημέρες η κάρα της αγίας Βαρβάρας όπου εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έτρεξαν και άφησαν τον οβολό τους από το υστέρημά τους; Όλα αυτά δεν είναι ειδωλολατρικά και μάλιστα με την κακή έννοια που εσείς αποδίδετε;

               
Έχει κατανοήσει ο Έλληνας εκκλησιαζόμενος ότι τον υποχρεώνετε να δοξάζει και να υμνεί τους προπάτορες των Εβραίων ως δικούς του προπάτορες:

               «Των ενδόξων προπατόρων ημών Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ»

         Δεν έχουμε εμείς ένδοξους προπάτορες; Πρέπει να μας καταντήσετε νόθα τέκνα κάποιων άσχετων που δεν είναι δα και τόσα καθαρά πρόσωπα;

         Ή μήπως γνωρίζει ο κόσμος ότι με την υποχρεωτική βάπτιση σύμφωνα με το κεφάλαιο 3 εδάφιο 16 προς Γαλάτας επιστολή του Αποστόλου Παύλου είμαστε σπέρμα του Αβραάμ και κόπτεται κάθε σχέση με την πατρώα μας ρίζα;  

         Το μόνο που έχετε α κάνετε αγαπητέ κύριε ηγέτη της Ορθοδοξίας, να προσπαθήσετε τουλάχιστο να  αποκτήσετε έστω και χριστιανική συνείδηση αφού ποτέ δεν θα τα καταφέρετε να  ανακτήσετε την Ελληνική.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Αριστοτέλης Κακογεωργίου  από την Ομάδα «Ε» της Διονυσιακής και Αλεξανδρινής Θρησκείας.

-------------------------------------------------------------------------------------


Date: Mon, 1 Jun 2015 21:59:48 +0300
Subject: Το μαυροφορεμένο ανθρωπάκι
From: pitago99@gmail.com
To:

Ηρθε  το  μαυροφορεμέμο   ανθρωπάριο   (  "πατριάρχη"  τον  αποκαλούν) και  πήγε   στον  Όλυμπο .  Βάλαν  το  στράτευμα  να τον  προσκυνήσει .

Είπε  «Εδώ είμαστε μεταξύ ουρανού και γης, αισθανόμαστε πιο κοντά στο θεό. Στον ένα και μοναδικό θεό μας και φυσικά όχι στον Δία.Έχει περάσει πιά στην ψυχή του λαού μας το οριστικό τέλος της θλιβεράς παρενθέσεως της ειδωλολατρίας, παρά τας κωμικάς οψίμους προσπαθείας ορισμένων να εγείρουν εσχάτως θέμα αναβιώσεως -όπως την αποκαλούν- θρησκείας των Ελλήνων. Οι Έλληνες έχουν θρησκεία. Όχι το ουδέποτε υπάρξαν δωδεκάθεο αλλά θρησκεία αληθινή, μεμαρτημένην, ζώσαν, σφριγώσαν, σώζουσα.»

Δεν  μπορούν  πλέον  να  κρύψουν  τον  πανικό  τους !

Το  να  βγάλουμε    κάποια  ανακοίνωση   που  θα  του  απαντάμε  το  βρίσκω  πολύ  τετριμένο .  Άλλωστε  ήδη  κυκλοφόρησε    απο  το  ΥΣΕΕ   μία  εύστοχη   απάντηση .

Μπορούμε  να  κάνουμε   κάτι  πιό  ηχηρό  ;
Η  21η   Ιουνίου  πλησιάζει   (  Ισημερία )  .  Αντί  να  πάμε  στις   βουνοκορφές   και στους  Δελφούς  ( όπου  δεν  μας  βλέπει  κανείς )   ,  να  τολμήσουμε   πορεία   μέσα  στον  κόσμο !

Σας  είπα ήδη  για   την  ΗΜΕΡΑ   ΠΩΛΗΣΗΣ  ΤΡΕΛΛΑΣ   (http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_ccboard&view=postlist&forum=27&topic=886&Itemid=368&lang=el).

Ας κάνουμε    την  πορεία   και  ας  στείλουμε   στο  ανθρωπάριο    το  μαντάτο   :

 
 Η  "ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ  ΤΗΣ  ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑΣ"    ΣΟΥ  ΣΤΕΛΝΕΙ    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ  !
 


Rubrik: Religion/Θρησκεια
3.06.15

Drucken        Hoch