Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
16.12.2018

Όσα συμβαίνουν είναι καλά!

Μάλλον θα έπρεπε να πώ οτι "ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ" - του Πυθαγόρα Πυθαγορίδη

Πυθαγόρας Πυθαγορίδης

του Πυθαγόρα Πυθαγορίδη

 

Μάλλον θα έπρεπε να πώ οτι "ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ" .

Και είναι σύμφωνο με τους φυσικούς νόμους κάποια βουτυρόπαιδα (που βρήκαν έτοιμα τα λεφτά του μπαμπά τους ) να σκορπούν στον κοσμάκη τόση δυστυχία ; Ενδεχομένως θα ρωτήσουν κάποιοι .

Απαντώ : Ο φυσικός νόμος λέει οτι εάν δεν μπορείς να υπερασπίσεις αυτό που έχεις , θα σου το πάρει κάποιος άλλος . Εάν η τράπεζα έρχεται να σου πάρει το σπίτι και εσύ κάθεσαι στον καναπέ και βλέπεις τον "Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή" και το "Μπρούσκο" και το ποδόσφαιρο , φυσικά θα σου πάρει και το σπίτι και την γυναίκα και τα παιδιά και τα νεφρά σου ακόμη.

 

Εάν δεν ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ και περιμένεις ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ να κινδυνεύσει για σένα , τότε σου αξίζει ό,τι παθαίνεις . Αυτά που έχεις ακούσει για "δικαιοσύνη"  , "ανθρωπιά"  και "δικαιώματα" , ξέχνα τα . Παραμυθάκια για μικρά παιδιά .

Τα βουτυρόπαιδα των τραπεζών μπορεί να είναι σιχάματα , βδελύγματα , καταστροφείς του πλανήτη ,αλλά ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ και ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ είναι το πιο εξελιγμένο αρπακτικό . Ο φυσικός νόμος τους δίνει το δικαίωμα να παίρνουν αυτά που έχεις ( εσύ , ο αραχτός στον καναπέ ) .
ΟΤΑΝ εσύ μάθεις να αγωνίζεσαι και να συνεργάζεσαι και αποκτήσεις νύχια κοφτερά , τότε ο φυσικός νόμος θα δώσει σε ΕΣΕΝΑ το δικαίωμα επιβίωσης και θα πετάξει στα σκουπίδια τα βουτυρόπαιδα .

 
Δεν έχει σημασία το ένδοξο παρελθόν σου . Στον κόσμο που ζούμε πρέπει να αποδεικνύουμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ την αξία μας . Αν ΣΗΜΕΡΑ δεν αξίζεις , θα σου πάρουν την χώρα (και τα μνημεία και την Ιστορία) οι μπούκλες-φαβορίτες με τις ποδίτσες και μετά θα γελάνε και θα φτύνουν πάνω στον τάφο σου . Και ούτε οι φυσικοί νόμοι θα σε λυπηθούν ούτε η Ιστορία ούτε η Φύση . Διότι η Φύση σιχαίνεται τον αποτυχημένο και λέει "μπράβο" στον επιτυχημένο . Όποιος και αν είναι αυτός .

 

pitago99@gmail.com

 


Rubrik: Meinung/Γνωμη
15.02.15
 von Πυθαγόρας Πυθαγορίδης

Drucken        Hoch