Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
09.12.2018

Κινητά παρατηρητήρια για το αστυνομικό κράτος

Με πρόφαση το 9/11 ψηφίσθηκε στις ΗΠΑ το Patriot Act, προυπόθεση για το λεγόμενο Homeland Sec., εκτελεστικό όργανο για όσους κάνουν κριτική στο σύστημα. Geoffrey, για το SkyWatch λεφτά υπάρχουν; Έβρος, Ομόνοια, Σύνταγμα! Στη Νεα Υόρκη χρησιμοποιείται ήδη

Μεγεθύνατε

τουFreeman

 

Οχι, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι ένα αστυνομικό κράτος. Πώς μπορεί να πεί κανείς κάτι τέτοιο; Ότι γίνεται, γίνεται για την ασφάλεια του κοινού. Για τον λόγο αυτό τοποθετούνται κινητά παρατηρητήρια, για να προστατεύσουν τους καλούς Αμερικανούς από κακούς τρομοκράτες που καραδοκούν παντού.

 

Μήπως ωστόσο ο εχθρός ειναι ο αμερικανός πολίτης;

 

Big Brother is watching you! Ο Μεγάλος Αδελφός σε παρακολουθεί!

 

"Εδώ είμαστε σκλάβοι των αμερικανικών μονοπωλείων, της 'Wal-Mart', στο Super Center της οποίας στο Hickory της Βόρειας Καρολίνας ..." όπου τοποθετήθηκε ένα κινητό παρατηρητήριο στο πάρκινγκ. "... Αυτό είναι το απόλυτο αστυνομικό κράτος", λέει ο παραγωγός των βίντεο που ακολουθούν.

 

Η πολεμική βιομηχανία και η βιομηχανία ασφάλειας έχουν τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, η αγορά είναι τεράστια. Για τέτοια προιόντα υπάρχουν λεφτά χωρίς τελειωμό. Ένα τυπικό χαρακτηριστικό μιας φασιστικής δικτατορίας.

 

Πρώτα ολόκληρη η ταινία, "George Orwell 1984"

 

Και μετα τα δύο βίντεο

 

Πηγή: http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2011/01/mobile-wachturme-fur-den-polizeistaat.html


27.01.11
 von Freeman

Drucken        Hoch