Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
21.10.2018

East Mediterranean Natural Gas Trust

H κυρία Αρετή Δημοσθένους συμβουλεύει, πως μπορεί ο φυσικός πλούτος της Κύπρου να καθορίζεται με τη συμμετοχή των Τουρκοκυπρίων. Επ αυτού ο Πρόεδρος Αναστασιάδης: «....ποτέ δεν θα γίνει κάτι ανάλογο δεκτό»

Μεγέθυνση

Απο:Polydoros

Herakleion@bigpond.com 20.10.2014

 

Αγαπητή κα Φανούλλα Αργυρού, χαίρετε.

 

............

 

Το κείμενιο του Posting ύστερα απο παράκληση της Αρετής Δημοσθένους που μου έκανε με e-Mail στις 24.12.14 αφαιρέθηκε

ΕΣ

 

...........

 

Με εκτίμηση,

Πολύδωρος

 

...........................................

 


Το Barbaros κινείται εντός της κυπριακής ΑΟΖ 

 

From: Fanoulla Argyrou [mailto:fanoulla@rgyrou.com]
Sent: Monday, 20 October 2014 5:40 PM
To: 'Areti Demosthenous'; 'Odysseas Angelides'...
Subject: RE: East Mediterranean Natural Gas Trust

 

 


From: Fanoulla Argyrou [mailto:fanoulla@rgyrou.com]
Sent: 20 October 2014 07:31
To: 'Keriniotiki Ixo'; 'Areti'
Subject: RE: Ε, λοιπόν να βράσω την παγκοσμιοποίηση σας

 

Κυρία Αρετή, γνωρίζω πολύ καλά το Κυπριακό και την Τουρκία, κατάλαβα αρκετά καλά τι είπατε στη συνέντευξή σας,  δεν χρειάζομαι μαθήματα ούτε θρησκευτικών ούτε πολιτικής και προσυπογράφω τη θέση της  Κερυνειώτικης Ηχώ.

 

Τι βλακείες είναι αυτές που μας πετάς, «να μην τα θέλουμε όλα δικάς μας», δεν πας κυρία μου σε κανένα μοναστήρι, και να αφήσεις το εθνικό μας θέμα ήσυχο. Τι μου λές να χαρίσουμε την μισή μας πατρίδα στους κατακτητές και να προσκυνήσουμε δούλοι τους Τούρκους, δηλαδή μας προκαλείς ζητώντας μας να αυτοκτονήσουμε για να ... πάρει η Τουρκία το μισό μας θαλάσσιο πλούτο;

 

Αυτό έχω να σας πώ : YOU CAN JOIN THEM IF YOU SO WISH, WE WILL NOT. And you know the way, cross over the Attila Line and JOIN THEM ALL THE WAY FROM THE OCCUPIED TO ANKARA AND BEYOND TO THE ISLAMIC STATE!   BUT DO  NOT ASK US TO FOLLOW YOU.

 

Your “ADVICE”             is as catastrophic as the  APPEASEMENT of  Chamberlain towards Hitler. Cyprus needs a Churchill not   “Chamberlian Aretes”.

 

Φανούλα Αργυρού, Λονδίνο.

 

...................................................

 

From: Keriniotiki Ixo [mailto:keriniotikiiho@cytanet.com.cy]
Sent: 20 October 2014 05:22
To: Areti; Fanoulla Argyrou
Cc: Odysseas Angelides; c.a.theodoulou@cytanet.com.cy...

Subject: Re: Ε, λοιπόν να βράσω την παγκοσμιοποίηση σας

 

Κυρία Αρετή είσαστε θεολόγος με ειδικότητα στην ισλαμολογία (και εδώ πάλιν συναντάμε το μπλα μπλα) αλλά τελικά το ρίξατε στην σαλαμολογία γιατί τι άλλο είναι η παγκοσμιοποίηση. Είναι πολτοποίση λαών και πολιτισμών, αναίρεση της Ελευθερίας τους και η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας δικατατορίας των ολίγων αντι -Χριστών.

Για πες μας και άλλους στόχους της παγκοσμιοποίησης, όπως είναι ο σατανισμός, η παιδεραστία, η διάλυση του χριστιανισμού και ιδιαίτερα της Ελληνο-Ορθοδοξίας κλπ.

Άστε λοιπόν τις θεολογίες και βέβαια δικαίωμα σας είναι να εργάζεσται για την ΝΤΠ μέσα από τον τομέα της σαλαμολογίας.

Έχετε όνομα (Αρετή) που μοχλεύει πολλά στην Ελληνική Μνήμη αλλά τελικά φαίνεται πως είστε άλλο πράγμα. Πως τολμάτε να εκτείθεστε τόσο πολύ ενεργώντας απερίσκεπτα; Αλλά τι λέω. Είναι η εργασία σας. 

 

----- Original Message -----

From: Areti

To: Fanoulla Argyrou

Cc: Odysseas Angelides ; <c.a.theodoulou@cytanet.com.cy>...ioannidisnik@gmail.com

Sent: Monday, October 20, 2014 5:41 AM

Subject: Re: Ε, λοιπόν να βράσω την παγκοσμιοποίηση σας

 

Αγαπητή κ.  Αργυρού,

 

Ευχαριστώ για το μήνυμά σας! Εγώ έχω σπουδάσει και Θεολογία και δεν είμαι από κανένα πληρωμένη. Υποθέτω από τα προσβλητικά λόγια σας ότι δεν με γνωρίζετε. Δυστυχώς φαίνεται πως δεν έχετε μελετήσει την εισήγησή μου και ούτε έχετε καταλάβει τον μεγάλο κίνδυνο που υπάρχει να μας πάρουν όλους και ίσως να μην γνωρίζετε ότι στρατιωτικά μειωνεκτούμε πολύ έναντι της Τουρκίας.

Μακάρι όλα να πάνε καλά, φαίνεται όμως πως δεν πάνε. Ποτέ δεν εφαρμόσαμε το ρητό If you can not beat them, join them!

Επίσης φαινεται πως ίσως ξεχνάτε ότι και το γεγονός πως μπορούμε να μιλάμε και να επικοινωνούμε με το internet. Είναι και αυτό προϊόν της παγκοσμιοποίησης.

Κάποιος Έλληνας της Νέας Υόρκης πριν λίγες μέρες μου είπε πως αν έρθουν οι Τούρκοι να μας καταλάβουν θα πεθάνουμε ήρωες!!!

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάντα η πολιτική μας πρέπει να μας οδηγά σε καταστροφή.

Ο άνθρωπος είναι εικόνα του Θεού, πολύτιμη και πρέπει να τον προστατεύουμε! Όχι να τον αφήνουμε θύμα των οικονομικών

συμφερόντων. Ίσως αν ζούσατε στην Κύπρο και βλέπατε πόσος κόσμος φοβάτε και νοιώθει ανασφάλεια να μην μου απαντούσατε με τόση ευκολία.

Δεν είναι χριςτιανικό με εγωισμό να τα θέλουμε όλα δικά μας, να αγνοούμε τους πιο δυνατούς και τα δικά μας ιστορικά λάθη και να συνεχίζουμε στο όνομα των συνθημάτων και ειδικά με αφορμή το να πάμε κόντρα στα μεγάλα συμφερόντα να συνεχίζουμε μια λάθος αξιολόγηση 

της κατάστασης.

Ο φανατισμός μας έχει καταστρέψει.

Αν θέλετε σκεφτείτε ξανά την πρόταση που έκανα και δείτε το περιεχόμενό της το οποίο δεν λέει να δώσουμε κάτι στην Τουρκία.

Και αν οι Τούρκοι δεν φύγουν ποτέ και αν το Κυπριακό δεν λυθεί να μείνουμε για πάντα φτωχοί και να μην εκμεταλλευτούμε τον ορυκτό

μας πλούτο;

Δηλαδή τί πρέπει, να κάνουμε μόνο διπλωματική πολιτική και να λέμε έξω οι Τούρκοι;

Πρέπει και αυτό να κάνουμε αλλά και joint interests.

Ο ίδιος ο Χριστός μας έπαθε να είμαστε "γίνεσθε οὖν φρόνιμοι ὡς οἱ ὄφεις 

καὶ ἀκέραιοι ως αι περιστεραί"

Να είστε καλά!

Αρετή Δημοσθένους

 

Sent from my iPhone

 

.................................................................

 

From: Fanoulla Argyrou <fanoulla@rgyrou.com>
Date: Sun, 19 Oct 2014 22:03:41 +0100
To: 'Odysseas Angelides' <oangelides@cytanet.com.cy>...

Subject: Ε, λοιπόν να βράσω την παγκοσμιοποίηση σας

Αγαπητή Δρ. Δημοσθένους,

Μου φαίνεται  εκφράζεστε όχι σαν να κατεβήκατε από την... Κίνα αλλά από άλλο πλανήτη. Μα σας έχουν συστρατεύσει και εσάς κάποιοι ξένοι; Μα τι παραμύθια της Χαλιμάς  μας αραδιάζετε για μοιρασιά του θαλάσσιου πλούτου της Κυπριακής Δημοκρατίας με την Τουρκία με τάχατες «διακρατικές μεσογειακές εταιρείες» και συνεργασίες και αγνοείτε ενσυνείδητα ότι το κύριο θέμα της Κύπρου είναι η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ της μισής μας πατρίδας; Οι προτάσεις σας δεν διαφέρουν ποσώς από εκείνες της Τουρκίας και εκείνων των ξένων που όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης «κάποιοι ζητούν συμμετοχή Τ/κ στο ΦΑ πριν τη λύση». Τι προτείνετε δηλαδή να νομιμοποιήσουμε την εισβολή και κατοχή και να πούμε του σφαγέα μας έλα Αφέντη να τα μοιραστούμε για χάρη της ... παγκοσμιοποίησης και των συμφερόντων των μεγάλων εταιρειών;

Μας λέτε-  «Εξάλλου αυτός είναι ένας από τους στόχους της παγκοσμιοποίησης. Μεγάλες εταιρίες, μεγάλες συμμαχίες, ένας πιο ασφαλής κόσμος»

Ε,  λοιπόν να βράσω την παγκοσμιοποίηση σας η οποία από τον καιρό που προωθήθηκε κάθε άλλο από ένα ασφαλή κόσμο δεν προσέφερε στους λαούς της υφηλίου. 

Τις προτάσεις σας για  Joint Interestς  κυρία μου, κρατήστε τες για τον εαυτό σας.  Ευχαριστούμε δεν παίρνουμε.  Αν η Τουρκία  και άλλες χώρες ενδιαφέρονται για...  Joint Interestς  ας αποχωρήσουν πρώτα τα κατοχικά της στρατεύματα 43,000 τον αριθμό από τα κατεχόμενα εδάφη μας, από τα κλεμμένα σπίτια και περιουσίες μας, ας πάρει πίσω τις 180,000 και πλέον κουβαλητούς έποικους της που είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, και πρέπει να φύγουν όλοι μέχρι τον τελευταίο, να επιστρέψουμε και εμείς στις δικές μας περιουσίες, να δώσει λογαριασμό για όλους τους αγνοούμενους μας,  να καθαρίσει τον κατεχόμενο Πενταδάκτυλο από τη βρωμιά του ρατσισμού  της καιβλέπουμε.

Φανούλα Αργυρού – Λονδίνο.

Πρόεδρος: Κάποιοι ζητούν συμμετοχή Τ/κ στο ΦΑ πριν τη λύση

Ξένες μεθοδεύσεις εις βάρος των  συμφερόντων της Κυπριακής Δημοκρατίας στηλιτεύει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφορικά με την αξιοποίηση του φυσικού πλούτου του νησιού.

Λίγες ώρες πριν τεθεί σε ισχύ η παράνομη τουρκική navtex για έρευνες από το Μπαρμπαρός στην κυπριακή ΑΟΖ και εν είδει αυστηρών υποδείξεων, ο Νίκος Αναστασιάδης καθιστά σαφές ότι απαράδεκτες νουθεσίες τρίτων για εκτόνωση της κρίσης, δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές.

«Την ίδια ώρα θέλω να πω ότι, κάποιοι να μας λένε, και μιλώ για κάποιους και αναφέρομαι σε κάποιους τρίτους από ξένες χώρες, και να μας συμβουλεύουν πως είναι δυνατόν μέσα διάφορες ενέργειες, ο φυσικός πλούτος να καθορίζεται από τώρα με τη συμμετοχή Τουρκοκυπρίων. Θέλω να τους υποδείξω πως ποτέ μα ποτέ δεν θα γίνει κάτι ανάλογο δεκτό», δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Υπεραμύνθηκε της απόφασης γι’ αναστολή της συμμετοχής της ε/κ πλευράς στις διαπραγματεύσεις και δήλωσε, πως, δεν μπορεί να διεξάγονται διαπραγματεύσεις υπό εκβιαστικές συνθήκες.

«Θα ήμουν, Ελληνίδες και Έλληνες, ανάξιος της εντολής του λαού αν παρέμενα στις συνομιλίες υπό καθεστώς απειλών και αποδοχής τετελεσμένων. Αυτό που θέλω να διαμηνύσω προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι δεν καμφθώ από νουθεσίες ή υποδείξεις για επάνοδο σε ένα διάλογο κωφών», είπε ο Πρόεδρος.

Απηύθυνε, επίσης, μήνυμα ενότητας στο εσωτερικό, ενόψει της αυριανής ολοήμερης συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου, όπου αναμένεται να τεθούν επί τάπητος οι επόμενες κινήσεις της Λευκωσίας, οι οποίες, σύμφωνα με την κυβέρνηση, θ’ αποφασίζονται αναλόγως των εξελίξεων.

«Μεμψιμοιρίες σε ώρες κρίσιμες δεν βοηθούν, νουθεσίες που δεν βοηθούν στο να στρέψουμε την προσοχή μας και να παραμείνουμε ενωμένοι σε κοινές αποφάσεις δεν νομίζω να υποβοηθούν», τόνισε.

http://www.sigmalive.com/news/politics/172164

 

 

Από: Nικόλας Ζαννέττος Ημερομηνία: Οκτώβριος 19, 2014 09:00

Την δημιουργία μιας Διακρατικής Μεσογειακής Εταιρείας ορυκτού πλούτου προτείνει η Δρ. Αρετή Δημοσθένους Ισλαμολόγος-Κανονολόγος.

Σε συνέντευξη της στο SigmaLive εκφράζει την άποψη ότι η δημιουργία μιας τέτοιας εταιρείας, υπό την αιγίδα της οποίας θα πραγματοποιούνται οι δραστηριότητες έρευνας και εκμετάλλευσης φυσικών πόρων και στην οποία θα ανήκουν τα κράτη της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας, θα μπορούσε να συμβάλει στην ειρήνη και σταθερότητα τα περιοχής. Η Δρ. Δημοσθένους δηλώνει ότι θα μεταβιβάσει την πρόταση της και στην κυπριακή κυβέρνηση.

Αυτούσια η συνέντευξη

Πού στοχεύει και πώς θα δημιουργηθεί; Θα έχει αρχικάδιακρατικό χαρακτήρα ή θα είναι καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία;

Εισηγούμαι να προταθεί από την κυβέρνηση μας και να δημιουργηθεί ως μια διακρατική εταιρεία στην οποία θα συμμετέχουν όλες οι χώρες της Μεσογείου οι οποίες έχουν υδρογονάνθρακες στην ΑΟΖ τους, επίσης σ’ αυτήν να συμμετέχουν και οι χώρες των οποίων οι εταιρείες θα εργάζονται γι’ αυτές τις εξορύξεις.

Όπως αντιλαμβάνομαι η λογική αυτής της ιδέας είναι ότι τα οικονομικά συμφέροντα είναι ικανά να υπερνικήσουν τα πολιτικά και ως εκ τούτου θα λειτουργήσει ως καταλύτης για την σταθερότητα της περιοχής. Σωστά;

Ασφαλώς! Οι τωρινές αλλά και οι μελλοντικές συγκρούσεις γίνονται και θα γίνονται ένεκα οικονομικών συμφερόντων. Η Τουρκία λόγω και της αναβαθμισμένης θέσης της στην περιοχή πάντα θα προσπαθεί να σταματήσει την προσπάθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας να εκμεταλλευθεί τα κοιτάσματα φυσικού αερίου. Αν η Κύπρος μόνη της με την Ελλάδα προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την Τουρκία, αυτό θα είναι πάντα πολύ δύσκολο. Εξάλλου ένας βασικός λόγος για τον οποίο πριν χρόνια η Τουρκία αποφάσισε να εισβάλει στην Κύπρο ήταν ο ορυκτός μας πλούτος. Αντίθετη στην βρετανική αποικιοκρατική αρχή “διαίρει και βασίλευε” είναι στις μέρες μας η αρχή “κάνε συνασπισμούς και ένωνε τις προσπάθειές σου με εκείνες των άλλων”.

Το μεγάλο κενό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην περιοχή μας αφορά την εμπιστοσύνη μεταξύ των κρατών που την απαρτίζουν. Συνεπώς έχετε πάψει να πιστεύετε ότι αυτή η ομαλότητα θα μπορούσε να είναι προϊόν ενός πολιτικού διαλόγου; (αν και στην περίπτωση Κυπριακής Δημοκρατίας-Τουρκίας δεν υφίσταται διάλογος).

Δεν μπορεί δυστυχώς η ομαλότητα να είναι προϊόν ενός πολιτικού διαλόγου. Ο πολιτικός διάλογος χρησιμεύει απλά στο να αποφευχθεί σύρραξη. Στην πολιτική ιστορία έχουμε δει ότι όταν πραγματοποιούνταν συνομιλίες μεταξύ κρατών εν διενέξη, δεν γινόταν πραγματικός πόλεμος. Αυτή είναι η χρησιμότητα των συνομιλιών μόνο. Πολύ λίγα προβλήματα επιλύθηκαν δυστυχώς με συνομιλίες. Ας κοιτάξουμε το Μεσανατολικό, το Κυπριακό και άλλα πολλά.

Αφού υπάρχει ζήτημα εμπιστοσύνης, ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα παρεισφρήσουν πολιτικές σκοπιμότητες στις αποφάσεις που θα λαμβάνουν οι εταιρείες που θα απαρτίζουν αυτό τον συνασπισμό;

Αν επιθυμούν οι κυβερνήσεις να έχουν πραγματικό εισόδημα από τον ορυκτό πλούτο αλλά ταυτόχρονα και ειρήνη, διότι μόνο η ειρήνη δημιουργεί, ο πόλεμος καταστρέφει συνήθως την οικονομία (κάθε βομβαρδιστική πτήση της συμμαχίας εναντίον του Ισλαμικού κράτους στοιχίζει μισό εκατομμύριο δολάρια), τότε θαπρέπει να δουλέψουν χωρίς παρεμβάσεις για την ευημερία όλων.

Aυτή η ιδέα βρίσκει απήχηση μέχρι στιγμής; Μέχρι ποιο επίπεδο έχει συζητηθεί;

Την παρουσίασα σε δύο εκπομπές. Θα τη δώσω και στην κυβέρνηση. Πιστεύω όμως ότι είναι καλύτερα να συζητηθεί λίγο πρώτα στην κοινωνία των πολιτών και μετά.

Πώς θα λειτουργούσε στην πράξη ο διαμοιρασμός των κερδών, τα δικαιώματα των χωρών, η ΑΟΖ.

Αυτό εξαρτάται από τη νομική σύσταση της διακρατικής εταιρείας. Γιατί όχι, ανάλογα με τα αποθέματα που διαθέτει η κάθε χώρα. Θα πραγματοποιούνται πολλές εξορύξεις οι οποίες θα διοικούνται από τους διευθυντές και το καταστατικό που θα δημιουργηθεί. Για παράδειγμα, τα καθαρά έσοδα από τις δικές μας εξορύξεις θα δίνονται στην Κυπριακή Δημοκρατία αφού ωστόσο πληρωθούν οι εργασίες διεκπεραίωσης. Θα δίνονται ωστόσο στην Κύπρο μέσω της διακρατικής εταιρείας. Το ίδιο και για τις άλλες χώρες. Η Τουρκία στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα μπορεί να παρενοχλήσει τη δική μας πλατφόρμα, αφού θα κάνει και εκείνη εξορύξεις, αλλά όχι ως μονάδα, ως συλλογική εταιρία, άρα δεν θα μπορεί να βομβαρδίσει κάτι στο οποίο θα ανήκει και αυτή.

Θέληση αν υπάρχει, θα βρεθεί η διαδικαστική οδός. Το θέμα όμως είναι ότι όπως αρχίσαμε μέχρι τώρα, και με τις απειλές της Τουρκίας διακινδυνεύουμε πολλά. Άρα πρέπει να προχωρήσουμε σε κάτι διαφορετικό.

Ιδιαίτερα στο θέμα ανακήρυξης ΑΟΖ υπάρχει ζήτημα στην περιοχή, με γκρίζες ζώνες και διαφιλονικούμενες θαλάσσιες περιοχές όπως για παράδειγμα στο Αιγαίο…Συνεπώς για να προχωρήσει η υλοποίηση της ιδέας θα πρέπει να γίνει ένα γενικότερο ξεκαθάρισμα σε αυτό το επίπεδο…σωστά;

Όχι κατά ανάγκην. Παρόλο που η Τουρκία νομίζω επιθυμεί να είμαστε μόνοι μας για να κάνει ότι θέλει, εντούτοις δύσκολα φαντάζομαι πως θα αρνηθεί να συμμετέχει σε μια τέτοια εταιρεία. Η τουρκική κυβέρνηση όπως και κάθε κυβέρνηση ενδιαφέρεται πολύ να γίνει ενεργειακός φορέας. Γιατί όμως να μιλούμε για μία-μία κυβέρνηση ξεχωριστά και να μην προχωρήσουμε σε κάτι Μεσογειακό, κάτι μεγαλύτερο και πιο δυνατό, πιο ασφαλές.

Τουναντίον, ένα τέτοιο εγχείρημα θα διευκόλυνε κατά πολύ τη επίλυση του Κυπριακού. Μπορούμε να απειλούμε την Τουρκία και εκείνη να μας απειλεί, αλλά δεν μπορούμε να μένουμε μόνο στις απειλές. Πρέπει να προχωρούμε σε joint interests. Εξάλλου αυτός είναι ένας από τους στόχους της παγκοσμιοποίησης. Μεγάλες εταιρίες, μεγάλες συμμαχίες, ένας πιο ασφαλής κόσμος.

Η Δρ Αρετή Δημοσθένους είναι Ισλαμολόγος-Κανονολόγος, Επισκέπτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Shandong (Κίνα) και Διευθύντρια του Ινστιτούτου Ιστορικών Μελετών για την Ειρήνη, Κύπρος.

zannettos@sigmalive.com

- See more at: http://www.sigmalive.com/news/politics/171555#sthash.dFt8RMgT.dpuf

 

From: Odysseas Angelides [mailto: oangelides@cytanet.com.cy]
Sent: 19 October 2014 19:35
To: c.a.theodoulou@cytanet.com.cy; c.aristocleous@cytanet.com.cy...
Subject: To Friends_Re ΑΟΖ by Areti Demosthenous

............................................

----- Original Message -----
From: Areti
To: Odysseas Angelides
Sent: Sunday, October 19, 2014 7:51 PM
Subject: ΑΟΖ

Μπορείτε να στείλετε την πρότασή μου για την ΑΟΖ στο mail group σας;
Ευχαριστώ πολύ!Σήμερα την ιστοσελίδα

www.sigmalive.com/news/politics/171555

είναι ολοκληρωμένη η πρότασή μου για την ΑΟΖ.
Ευχαριστώ πολύ που θα την διαβάσετε :)

Αρετή Δημοσθένους

Sent from my iPhone


On 15 Oct 2014, at 11:56, "Odysseas Angelides" <oangelides@cytanet.com.cy> wrote:

    Αγαπητοί μου,
 
    Επισυνάπτω επιστολή μου που αποστέλλεται στον τύπο προς δημοσίευση για ενημέρωση σας. Αν οποιοσδήποτε από σας δεν επιθυμεί να λαμβάνει μηνύματα από μένα, παρακαλώ να με ενημερώσει για να διαγραφεί από τον κατάλογο μου.

    Με εκτίμηση,
    OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
    DIC, CEng, MIET
    Chartered Engineer
    Οδός Γεωργίου Κάρυου Αρ. 15
    2014 ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ
    ΚΥΠΡΟΣ
    Τηλ.: +357 22 421021, +357 99 660767
    Φαξ. +357 22 421021
    e-mail: oangelides@cytanet.com.cy


    <141015_Re Η Τουρκία θα κλείσει τα οδοφράγματα..doc>


Rubrik: Balkan/Βαλκάνια
20.10.14

Drucken        Hoch