Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
20.10.2018

Περί Αρτέμιου Σώρρα το ανάγνωσμα, πρόσχωμεν

Είχα πάψει να ασχολούμαι με τον απατεώνα Σώρρα, βλέπω όμως απο την αλληλογραφία που δημοσιεύω, ότι το άτομο αυτό ζεί και βασιλεύει και έχει παραπλανήσει με τις μπαρούφες του ουκ ολίγους συμπατριώτες μας. Ντροπή! Σήμερα λοιπόν θα κάνω μια εξαίρεση

Μεγέθυνση

Αγαπητές και αγαπητοί μου,

 
στην ιστοσελίδα μου www.berlin-athen.eu έγραψα εδώ και πολύ καιρό, ότι πρόκειται για απατεώνες και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα με τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκέντρωσε ο Γιώργος Γιαλτουρίδης. Παρα ταύτα έγινα σε μερικούς και κακός, ακόμη και κάποιοι πρώην στρατηγοί, αν δεν απατώμαι, με βρίζανε κρυμένοι πίσω απο ψευδώνυμα, ξεβρακώθηκλαν όμως σύντομα απο συναδέλφους, που πιστοποίησαν ποιοί είναι.
Παρα ταύτα οι απατεώνες του Σώρρα ζούν και βασιλευουν και έχουν γίνοι αποδεκτοί απο ένα μέρος των συμπατριωτών μας, κάτι, που δεν μας τιμά καθόλου, μια και δεν νοείται, ένας έλληνας με νορμαλ διανοητικό επιπεδο να πιστευει τις μπούρδες του Σώρρα και των παρατραχάμενων του. Που τον υπηρετούν, γιατί νομίζουν οτι σε περίπτωση που ο Σώρρας έχει λεφτα, θα πάρουν κι' αυτοί κάτι ή σε περίπτωση που κάνει κόμμα θα τους κάνει υπουργούς. Οποία βλακεία! Οποία κουτοπονηριά!
Και τώρα έρχεται αυθός ο απατεωνίσκος και ζητάει και ραδιοφωνικό σταθμό και γραφεία. Τζάμπα. Αυτό και αν δεν είναι αυθάδεια. Όμως, όμως. Κάπου πρέπει να στηρίζεται αυτό το ανθρωπάκι, να έχει κάποιες πλάτες. Κάποιοι μιλάνε για συνεργασία του με ξένες μυστικές υπηρεσίες, υπουργεία και οργανισμούς - αυτών δηλαδή, που πάντα ήθελαν το καλό μας! - και μάλλον δεν έχουν άδικο. Διότι όλοι γνωρίζουμε, ότι μόνο ο Σόρος χρηματοδοτεί με μπόλικα λεφτα τους δημιουργούς κομμάτων και κινημάτων, ελιές, ποτάμια και άλλα τέτοια όσπρια, λαχανικά, και στοιχεία της φύσεως, όλα ταχει ο μπαχτσές.
Και ο Σώρρας φαίνεται να είναι πονηρός. Σου λέει, αφού οι Μεγάλοι, Μπόμπολας κ.λπ.., που κάνουν την ίδια δουλειά, δηλαδή αποβλακώνουν με τα ΜΜΕ τους και τραβούν τον κόσμο απ' τη μύτι, έχουν κι' αυτοί τις διασυνδέσεις τους, απόδειξη, το ότι καμμία κυβέρνηση δεν τους πήρε μέχρι σήμερα τις συχνότητες των σταθμών τους ούτε και ζήτησε πίσω τα εκατομμύρια που χρωστούν στις τράπεζες, αντ' αυτού δε τους δίνει και διαφημίσεις, απ' όπου τα οικονομάν.
Χαζός είμαι εγώ; Σου λέει λοιπόν ο Σώρρας. Αφού αυτοί πέρνουν, γιατί να μην πάρω κι' εγώ. Και σ' αυτό το σημείο φαίνεται να έχει δίκαιο. Αφού ο Ελληνας είναι κορόιδο, γιατί να μην αρπάξει κι' αυτός;
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας καταλάβουμε το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος μας. Ακόμη και ο Σώρρας το κατάλαβε και μας δουλεύει, που είναι λοιπόν ο ξερόλας Ελληναράς;
Φιλικά
Εμμανουήλ Σαρίδης

 

.............

Am 08.06.2014 12:26, schrieb ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ:

Αγαπητέ Γιώργο,

Όλα αυτά που γράφουν και διαδίδουν οι "Σωρριανοί" είναι μόνο για καλαμπούρι. Τι μπορεί να πάρει κανείς στα σοβαρά. Από την μιά τα 600 δις και από την άλλη να μην μπορούν να στήσουν ένα γραφείου των 500 ευρώ; Ή μήπως δεν είναι για γέλια οι απειλές του ανώνυμου. Άκου γράφει ο ανώνυμος.

Πως να μην διασκεδάσεις τέτοια ανέκδοτα;

χαιρετώ

Αριστοτέλης Κακογεωργίου

 

................

Στις 7 Ιουνίου 2014 - 9:59 μ.μ., ο χρήστης Georgios Gialtouridis <ggialtouridis@hotmail.com> έγραψε:


Αγαπητέ κ. Κακογεωργίου,


αυτοί οι ξεφτιλισμένοι κρετίνοι αποτελούν το ακριβώς αντίθετο του όρου "Έλληνας."  Αυτός είναι ο λόγος που το γλεντάω τόσο πολύ.


Γιώργος Γιαλτουρίδης
Date: Sat, 7 Jun 2014 21:50:31 +0300
Subject: Re: Κροίσοι εν Κρίση - Part 2
From: omadahepsilon1962@gmail.com
To: ggialtouridis@hotmail.com; filargos@gmail.com; avatar-kontakt@hotmail.com; ariser37tsd@gmail.com; anestis@live.se; anatoly@otenet.gr; anatolikiattikinews@gmail.com; ioulianos1940@gmail.com; pappaefi@gmail.com; papachristoum@gmail.com; info@berlin-athen.eu
CC: mk-forklift@hotmail.com; comgatesa@yahoo.gr; elambrakis@yahoo.com; aristoglou1@yahoo.gr; georgantzas@fordham.edu; vikychar@yahoo.com; vrachiolidis@yahoo.gr; makeleio.xios@gmail.com; olympianspirit@gmail.com; angelo@greekvoice.us; taxalia@gmail.com; stergland@yahoo.gr; vasileios.sotiras@my.westminster.ac.uk; elrinio75@gmail.com; papadopetrakis@hotmail.com; kalami@kalami.net; filonoi@gmail.com; info@zougla.gr; kostas@arxaiaithomi.gr; john@sipsaslaw.com; tolis3000gtpower@yahoo.gr; papadlaw@otenet.gr; aleioannis@yahoo.gr; diamondtrades@netscape.net; frminfo@gmail.com; federalcustodytransfer@aim.com; katohika@gmail.com; knossopolis@gmail.com; attiknea@otenet.gr; yiayioula@yahoo.com; astroncomputers@gmail.com; avragioz@gmail.com; baladinas@gmail.com; dimala76@gmail.com; pyrron.helleios@gmail.com

Αγαπητέ Γιώργο Γιαλτουρίδη,

Άνθρωποι με 600 τρις καταδέχονται να ζητήσουν χώρο για τις γνωστές δραστηριότητες δωρεάν; Ποιός Ωνάσης θα μπορούσε να διανοηθεί μια τόσο εξεφτελιστική ενέργεια; Εμείς που είμαστε πράγματι απένταροι μπορέσαμε και οικοδομήσαμε Ναούς, στήσαμε αντιπροσωπείες, κάναμε τόσα έργα και ακόμα δεν ζητήσαμε καμιά βοήθεια. Αυτοί με τόσα λεφτά και χωρίς καμία δραστηριότητα εκτός από τις γνωστές δολοπλοκίες πως τόλμησαν να ρίξουν την "υπερηφάνεια" τους, την "αίγλη" τους, το "μεγάλο" όνομα του "σωτήρα" και όλα τα σχετικά ζητιανεύοντας ένα χώρο για να συνεχίσουν όπως καλά αναφέρεις τις μέχρι τώρα  γνωστές δραστηριότητές τους; Και μόνο αυτή η ενέργεια είναι ικανή να αποδείξει ότι πρόκειται για τους γνωστούς Brocker που ζητούν απεγνωσμένα κάποια θύματα που συγχρόνως οι ίδιοι ανάτρεψαν ότι μέχρι τώρα μας πωλούσαν.

φιλικότατα

Αριστοτέλης Κακογεωργίου από την Ομάδα "Ε" Έψιλον

....


Στις 7 Ιουνίου 2014 - 4:13 μ.μ., ο χρήστης Georgios Gialtouridis <ggialtouridis@hotmail.com> έγραψε:

 

 

   

Ζητούν οικονιμική υποστήριξη ώστε να συνεχίσουν την προπαγάνδα, δηλαδή, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ."

 

"Βοηθήστε μας να σας εξαπατήσουμε."

 

"Βοηθήστε μας να σας κοροϊδέψουμε."

 

"Βοηθήστε μας να σας προδώσουμε."

 

"Βοηθήστε μας να σας εξαφανίσουμε."

 

Ισχυρίζονται ότι διαθέτουν τρία τρις ντόλαρς σε αμερικάνικα ομόλογα, ότι έχουν πρόσβαση σε κάποια παγκόσμια ταμεία αξίας εκατοντάδων τρις, ντόλαρς και αυτά, αλλά εάν έχετε κάποια ξενοίκιαστη παράγκα στην περιοχή του λεκανοπεδίου ΠΟΥ ΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΕΙΤΑΙ, σας ζητούν να τους την προσφέρετε ΔΩΡΕΑΝ για τον ιερό τους σκοπό."ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ."

 

"ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ END"


Πριν τις δημοτικές μας παραμύθιαζαν ότι κάποιοι δήμαρχοι είχαν ήδη υπογράψει για την χρηματοδότηση του Σώρρα και μάλιστα ότι κάποιος δήμος, δεν μας είπαν ποιος, ήδη χρηματοδοτήθηκε.

 

Τώρα; Μούγκα. 

 

Σώρρας, Καλογερόπουλος, Χαραλάμπους, Λαμπράκης, όλοι τους αποτυχημένοι, καταχρεωμένοι και καταδικασμένοι.  Μόνο με την απάτη μπορούν να ξελασπώσουν.  Και ποιους αποφάσισαν να εξαπατήσουν;  Εμάς τους Έλληνες, επάνω στον πόνο μας.  

 

Οι Ελληνόφωνοι πεμπτοφαλαγγίτες.

 

Οι Κροίσοι εν Κρίση.  

 

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

 

ΥΓ. Μάκη, θα τα πούμε πάλι, τώρα που έχω και τον αριθμό του κινητού σου.  Οι φυλετικοί χαρακτηρισμοί μου άρεσαν ιδιαίτερα, ξέρεις, αυτοί περί Ποντίων.

 

 

 


Rubrik: False Flags/Με ψεύτικη σημαία
8.06.14

Drucken        Hoch