Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
16.12.2018

Οι πύλες της κολάσεως άνοιξαν… Μήπως ήρθε η στιγμή να ξεσηκωθούμε;

Οι «τεχνικοί όροι» κλείδωσαν. Έτσι αποκαλούν το ντροπιαστικό σύμφωνο υποταγής με το οποίο θα σύρουν τη χώρα στο λάκκο των λεόντων. Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν ήδη στην «πολιτική απόφαση» που ισοδυναμεί με την ημερήσια διαταγή παραπομπής στην εκτέλεση μιας χώρας

Κυριάκος Κυριακόπουλος

του Κυριάκου Κυριακόπουλου

  

Για να στηθεί το απαραίτητο σκηνικό – άλλοθι για τη γενικευμένη τους επίθεση, αυτή τη φορά επιστρατεύτηκε η συμμορία των Fitch Ratings. Οι πύλες της κολάσεως ανοίγουν διάπλατα για να κατασπαράξουν την Ελλάδα…Στον κατάλογο των δημίων φιγουράρουν μόνιμα τα ίδια ονόματα:
Ε.Ε, Δ.Ν.Τ, Fitch, Goldman, Τρισέ, και λοιποί κολεγιόπαιδες της μαφίας των ισχυρών, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης.

 

Στη λίστα των εφιαλτών, η γνωστή συμμορία της δουλοπρέπειας. Το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του. Θλιβερός εκτελεστής του πλέον αποτρόπαιου εθνικού εγκλήματος ο θίασος των προσκυνημένων ανικάνων που κυβερνά τον τόπο.

 

Τα φερέφωνα έπιασαν ήδη δουλειά. Τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ, επιχειρούν να σχηματοποιήσουν τη μορφή των «σωτήρων» μας, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη τα προσκυνημένα τομάρια των αδίστακτων εκτελεστών του Ελληνισμού. Άρχισαν ήδη να μιλούν για την ανάγκη συγκρότησης κυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας».

 

Ισως αυτή τη φορά να επιτελούν το πιο θλιβερό τους καθήκον, που θα καταδικάσει και τα ίδια τα ΜΜΕ στον αφανισμό τους ως επικίνδυνα περιττώματα από τη ζωή και την καθημερινότητά μας.

 

Κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας» λοιπόν…Με πρώτο βιολί τον πλέον ανίκανο των ανικάνων. Κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας» υπό τον Γ. Α. Παπανδρέου οραματίζονται. Δηλαδή έναν αχταρμά προσκυνημένων μπουνταλάδων, που θα κληθεί να φέρει σε πέρας το πλέον δόλιο σχέδιο σε βάρος της πατρίδας μας και του Ελληνισμού.

 

Στη «σούπα» πολιτική που επέλεξαν, τους είναι απαραίτητος και ένας «σούπα» θίασος που θα κληθεί να την υλοποιήσει. Τους είναι απαραίτητος και ένας «στραπατσάδα» ηγέτης, που εν είδει συγκαταβατικού ντελιβερά θα επιφορτιστεί με την υποχρέωση της μεταφοράς εντολών, πολιτικών και κατευθύνσεων, με στόχο τον κοινωνικό, οικονομικό και εθνικό αφανισμό αυτού του τόπου.

 

Όμως αυτή η αθλιότητα που ταυτίζεται με κορυφαία πολιτική απάτη, ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΗ μπορεί να είναι, ΟΥΤΕ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του τόπου μπορεί να ευαγγελίζεται.

 

Οι πρωτεργάτες του εθνομηδενισμού…
Οι πρόθυμοι και αδίστακτοι εκχωρητές της εθνικής μας κυριαρχίας….
Οι υπονομευτές της εθνικής αξιοπρέπειας αυτού του λαού…
Οι πρωτοπόροι των αντεθνικών παραχωρήσεων σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο…

 

Έχουν τόσοι σχέση με την ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, όση σχέση έχουν μεταξύ τους τα ΣΚΑΤΑ με την ΚΟΛΩΝΙΑ.

 

Οι αποδομητές του κοινωνικού μας ιστού…
Οι αποδιοργανωτές των θεσμών που εξασφαλίζουν τη συνοχή στην ελληνική κοινωνία…
Οι εμπνευστές της εθνικής μειοδοσίας από την εκπαίδευση μέχρι και την εξωτερική πολιτική…
Οι άτυποι εντολοδόχοι του Ερντογάν και του Γκρούεφσκι…
Οι τελεσιδίκως διαζευγμένοι με κάθε έννοια εθνικής περηφάνιας …
Οι προσκυνημένοι στα κελεύσματα της BILDERBERG, της Νέας Τάξης, και της Παγκόσμιας διακυβέρνησης…
Οι κατανεμητές του Αιγαίου, της Κύπρου, της Μακεδονίας, της Θράκης…
Οι θλιβεροί πρωταγωνιστές του πιο ντροπιαστικού καταλόγου εθνικών παραχωρήσεων….

 

Έχουν τόση σχέση με τη ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, όση σχέση έχει ο ΦΑΝΤΗΣ με το ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ. Ο Ελληνικός λαός αυτή τη φορά δεν πρέπει να απατηθεί από παραπλανητικά φιλολογήματα.

 

Μόνη λύση για την πραγματική ΕΘΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ, είναι ο ΑΜΕΣΟΣ και ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ.

 

Και μαζί μ αυτόν, η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ των ενόχων, των κλεφτών, των κακών και ανέντιμων διαχειριστών, των πολιτικών απατεώνων. Όλων εκείνων που δε δίστασαν να εμπορευτούν την ελπίδα, την ψυχή μας, την εμπιστοσύνη μας, και τέλος την ίδια μας την πατρίδα.

 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.


Πηγή: http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/04/blog-post_9627.html
10.04.2010


12.04.10
 von Κυριάκος Κυριακόπουλος

Drucken        Hoch