Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
16.12.2018

Βλαδίμηρος Πούτιν

«Άδειασμα» του Γκρουέφσκυ: Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας. Καί. Οι Έλληνες πρέπει να μπορούν να ελέγχουν τη ρευστότητα του νομίσματός τους

Μεγεθύνατε

«Αδειάζοντας» σαφώς και κάθετα τον Γκρουέφσκυ και την προπαγάνδα του, ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας και υποψήφιος για την προεδρία της Βλαδίμηρος Πούτιν, σε δήλωσή του η οποία καταγράφεται με τον πιο επίσημο τρόπο στην ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης, (http://premier.gov.ru/events/news/17938/) αναφέρει:

  

«Στην εποχή του και για να λύσει οικονομικά προβλήματα, ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, κατέκτησε την Περσία. Η σημερινή Ελλάδα δεν διεκδικεί να κατακτήσει κανέναν, αλλά θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να ελέγχει το εθνικό της νόμισμα και να έχει παράλληλα και το δικό της σύστημα εκτύπωσης νομίσματος».

  

Με τη δήλωσή του αυτή ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας, παράλληλα με την σαφή του τοποθέτηση απέναντι στην ανιστόρητη και σχεδιαζόμενη από κέντρα πέραν των Σκοπίων προπαγάνδα του εθνικιστικού VMRO και του Γκρουέφσκυ, τοποθετείται σαφώς και στην υπό διαμόρφωση «ατζέντα» η οποία άνοιξε  στις επαφές που είχε αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου με επιτελείς της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τον Δεκέμβριο του 2011. (Δείτε λεπτομέρειες στο http://www.pamet.gr/deltiatypou/epestrepse%20apo%20osetia%20to%20pam%201%2012%2011.php).

  

Να προσθέσουμε εδώ, πως πέραν του αιτήματος του Πατριωτικού Μετώπου, για διασαφήνιση από την πλευρά των Ρώσων, των θέσεων των, για τα εθνικά μας ζητήματα, το ΠΑΜ αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση  για τη στήριξη με την δήλωση Πούτιν και της θέσης του Κινήματος, για έλεγχο του εθνικού μας νομίσματος από το ελληνικό Κράτος. Παράλληλα, αναμένει τοποθέτηση πάνω στην πρόταση μας για εγγύηση του εθνικού μας νομίσματος με τα συναλλαγματικά αποθέματα της Ρωσίας, στην περίπτωση επιστροφής της χώρας στη δραχμή.

  

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Πούτιν, συνεπής στην προσέγγισή του με τις ειλικρινείς αντινεοταξίτικες δυνάμεις της Ελλάδας, συνεχίζει να στέλνει μηνύματα συμπαράστασης κατ’ ευθείαν στον δοκιμαζόμενο ελληνικό Λαό και όχι μέσω του πολιτικού συστήματος, στο οποίο έχει επανειλημμένα δείξει την δυσαρέσκεια και την αποστροφή του (βλέπε και

"Κεραυνοί Β. Πούτιν κατά τρόϊκας - ΠΑΣΟΚ: "Καταστρέψατε την αβοήθητη Ελλάδα"! (upd)" στο http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=33318&Itemid=139

   

Έπεται συνέχεια και μάλιστα ακόμη πιο δυναμική και σαφής, με την αναμενόμενη επανεγκατάσταση του στο Κρεμλίνο, από τη θέση του Προέδρου της υπερδύναμης, μετά τις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου.

  

Το Πατριωτικό Μέτωπο, συνεχίζοντας την τακτική της σταθερής και χωρίς επικοινωνιακές «σαπουνόφουσκες» δουλειά του προς την κατεύθυνση της σύσφιξης των σχέσεων των δύο χωρών, υλοποιώντας την ιδρυτική του διακήρυξη για «επιστροφή στις ιστορικές και φυσικές συμμαχίες της χώρας», χαιρετίζει την επίσημη αυτή δήλωση του Ρώσου Πρωθυπουργού και αναμένει περαιτέρω προσεγγίσεις, από την πλευρά των Ρώσων, και στα υπόλοιπα ζητήματα της «ατζέντας» την οποία έθεσε στο πλαίσιο των συναντήσεών του, με αξιωματούχους της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

  

Πατριωτικό Μέτωπο

Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,

10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Προέδρου: 6980292626

http://www.pamet.gr 

pametopo@gmail.com      

 

Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,

54655, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310421940

Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,

Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                 

Τηλ. 2691026221

 

Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "«Αλληλέγγυον»"

Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα

www.allilegion.gr

allilegion@gmail.com

Τηλ. 2105141443

Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605 


Rubrik: Politik/Πολιτικη
6.02.12

Drucken        Hoch