Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
20.10.2018

Πλαστικά διλήμματα και γιαλαντζή ανθρωποθυσίες

Γαϊτανάκι εμπαιγμού του ελληνικού λαού με στόχο τον αποπροσανατολισμό και τον αγωνιστικό παροπλισμό του, το πλασματικό δίλημμα περί προσφυγής στη Σκύλα της Ε.Ε ή στη Χάρυβδη του Δ.Ν.Τ.

Κυριάκος Κυριακόπουλος

του Κυριάκου Κυριακόπουλου

 

Μαδημένη μαργαρίτα κατάντησαν τα κυβερνητικά προαποφασισμένα για την απόλυτη υποταγή της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου, στις δαγκάνες των μηχανισμών της δικτατορίας των οικονομικά ισχυρών.


Γαϊτανάκι εμπαιγμού του ελληνικού λαού με στόχο τον αποπροσανατολισμό και τον αγωνιστικό παροπλισμό του, το πλασματικό δίλημμα περί προσφυγής στη Σκύλα της Ε.Ε ή στη Χάρυβδη του Δ.Ν.Τ. Και πριν το έγκλημα ολοκληρωθεί, βρίσκεται ήδη στα σκαριά μια ακόμα ύπουλη επικοινωνιακή πιρουέτα από εκείνες που ξέρει καλά να διαχειρίζεται το καλοπληρωμένο επιτελείο των άθλιων της πολιτικής.

 

Μια «ανθρωποθυσία» λαϊκού αποπροσανατολισμού και εσωκομματικής φίμωσης – συσπείρωσης προετοιμάζεται που πιθανότατα ακούει στο όνομα Λούκα Κατσέλη. Μια ανθρωποθυσία που δεν αφορά στην ουσία της πολιτικής (άλλωστε για την ουσία της πολιτικής επί της ουσίας κανένας στο ΠΑΣΟΚ δε διαφώνησε). Πρόκειται για μια ανθρωποθυσία γιαλατζή σαν το Σοσιαλισμό που ευαγγελίζονται, και η οποία ασχολείται με τη διαδικαστική πλευρά της ιστορίας. Η κατά 70% βεβαιότητα της Κατσέλη για την προσφυγή στο Δ.Ν.Τ. χάλασε τη μόστρα του «αγωνιστή» (μη χέσω) πρωθυπουργού, που δίνει «ηρωϊκές» (μη ξαναχέσω) μάχες να χαλιναγωγήσει τις κυρίαρχες πολιτικές στην Ευρώπη.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ:

 

Ο περίγελος της Ευρώπης τον οποίο εμείς συνεχίζουμε να ανεχόμαστε ως πρωθυπουργό της χώρας, μετά από μια αλληλουχία άστοχων, απερίσκεπτων, ερασιτεχνικών προσωπικών επιλογών και χειρισμών…

  
- απαξίωσε τη χώρα του,
- υποθήκευσε το λαό της,
- υπονόμευσε δραστικά την εθνική κυριαρχία,

 

Κι έτσι καλλιέργησε το έδαφος, για μια πρωτοφανή επίθεση όλων σε βάρος ενός κράτους, επιδεινώνοντας καθημερινά τους όρους μιας ψευδεπίγραφης διαπραγμάτευσης, και καταρρακώνοντας στην κυριολεξία τη διεθνή θέση της χώρας. Τα ωφελήματα αυτών των ολέθριων επιλογών, δεν τα καταμετρά φυσικά η Ελλάδα, αλλά όσοι ασέλγησαν σε βάρος της υπό το βλέμμα του επικίνδυνου κυβερνητικού θίασου που αρκέστηκε να κρατά φανάρι σ αυτόν τον ντροπιαστικό βιασμό.


ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ:

 

Το μάδημα της μαργαρίτας ανάμεσα στους Ευρωπαϊκούς μηχανισμούς ή την προσφυγή στο Δ.Ν.Τ. δε συνιστά μια εκδήλωση αμηχανίας για τους μελλούμενους χειρισμούς. Ούτε φυσικά εντάσσεται σε μια τακτική «πιέσεων» - όπως ψευδώς επιχειρείται να εμφανιστεί από την κυβέρνηση και τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ – προκειμένου δήθεν να «πιέσουμε» (μη χέσω) και να αποσπάσουμε …δάνεια με καλύτερους όρους. Η ελληνική κυβέρνηση, αφού πρώτα φρόντισε να συμπεριφερθεί ως πρεζόνι αφηνιασμένο που βγήκε στη γύρα αναζητώντας δανεικά για τη δόση του, έθεσε σε εφαρμογή το πλέον κατάπτυστο και δουλοπρεπές σχέδιο σε βάρος της ίδιας της χώρας την οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπεί.


Τι έκανε δηλαδή:

 

1. Φρόντισε να προϊδεάσει για την πρόθεση της να «ξεβρακωθεί» από κάθε ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας, διαβεβαιώνοντας για την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, κάθε ενδιαφερόμενο, προκειμένου να οργανώσει και να συντονίσει αποτελεσματικότερα την ανθελληνική του επίθεση και να αναπτύξει τα ανθελληνικά του σχέδια (σχέδια που αγγίζουν πλέον και την ίδια την ακεραιότητα της χώρας) με κάθε λεπτομέρεια.

 

2. Φρόντισε να γνωστοποιήσει, επαναλαμβάνοντας προς πλήρη εμπέδωση, ότι: «αν δε μας δώσετε εσείς θα προσφύγουμε στους άλλους». Και αυτό ταυτόχρονα με την οργάνωση και ανάπτυξη της πλέον εξοντωτικής οικονομικής και αντικοινωνικής πολιτικής σε βάρος του ίδιου του ελληνικού λαού.


Με άλλα λόγια τους είπε:

Εσείς είστε…
Καρτέλ είστε…
Στην αγκαλιά σας θα πέσω έτσι κι αλλιώς…


Έχετε λοιπόν το χρόνο να συνεννοηθείτε με ποιο τρόπο θα πηδήξετε καλύτερα αυτό το λαό που έκανε το λάθος να με εμπιστευθεί, προσβλέποντας σε μια άλλη πορεία του τόπου. Αυτός λοιπόν ο εγκληματικός θίασος, της αντικοινωνικής εξόντωσης, της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας κι των λαθρομεταναστευτικών προτεραιοτήτων, συνέπραξε σε μια συμπαιγνία ντροπής με τη Νέα Τάξη, την παγκόσμια διακυβέρνηση, με τη δικτατορία των τραπεζιτών, για να δολοφονήσει το λαό της Ελλάδας.


Το ψεύτικο δίλημμα λοιπόν περί Ε.Ε ή Δ.Ν.Τ. είναι χάρτινο και πλαστικό. Η διαφορά ανάμεσα στο ένα και στο άλλο, δεν είναι η διεύθυνση της έδρας του δανειστή, αλλά οι όροι της υποταγής ενός κυρίαρχου κράτους.

 

Ο θίασος που κυβερνά τη χώρα λοιπόν…

Αφού πρώτα φρόντισε να απεμπολήσει παντελώς τις πολιτικές ανάπτυξης που έχει ανάγκη ο τόπος…
Αφού πρώτα φρόντισε να απεμπολήσει παντελώς κάθε ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας και ευθύνης…
Αφού πρώτα φρόντισε να διαβεβαιώσει τους πάντες ότι εκχωρεί κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας σε μια εποχή επαπειλούμενων ανακατατάξεων στη Βαλκανική με τα σχέδια του ιμπεριαλισμού να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη…

Ετοιμάζεται να ρίξει τη χώρα βορά στο καρτέλ των δανειστών, ολοκληρώνοντας έτσι το ολέθριο έργο που είναι εντεταλμένος να επιτελέσει.


Γι αυτό και η άμεση κατακρήμνιση αυτού του θίασου από την εξουσία, είναι πλέον ζήτημα πρώτης προτεραιότητας και επείγουσας εθνικής σημασίας.

 

Πηγή: http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_3478.html

 
Σχόλια:
Ανώνυμος,  20 Μαρτίου 2010 3:56 μ.μ.  
Κύριε Κυριακόπουλε,

Ωραία τα λέτε ... και εσείς όπως και το 99,99%. Διαπιστώσεις κάνουμε όλοι. Το θέμα είναι αν μπορούμε και πως πρέπει να αντιδράσουμε. Να ψηφίσουμε τον Κο Καρατζαφέρη που μέχρι κάποια στιγμή πριν τις 'συμφωνίες' ξεκίνησε τις 'παραφωνίες' κάτι σωστό έλεγε;
Oύτε ίχνος συμπάθειας δεν δείχνει στον λαό, υποστηρίζοντας τα αιματηρά, σε βαθμό εξόντωσης νέα μέτρα.
Να πιστέψουμε τους αριστερούς με τις δεξιές τσέπες;
Να πιστέψουμε τους δεξιούς, που με την ανικανότητα τους, έβαλαν την ταφόπλακα στη Χώρα;
Να πιστέψω τους ψεύτες, (άλλα υπόσχονταν και άλλα κάνουν);
Μα πιστέψω τους ψευτονεαρούς παλικαράδες με τα αμάνικα polo και τα πουκαμισάκια χωρίς γραβάτα, οι οποίοι ανοίγουν διάπλατα την πόρτα εισόδου της Χ¨ωρας και λειτουργούν ως Δούρειος Ίππος;
Να πιστέψω ποιούς; Τους ψευτοοικολόγους που βλέπουν και κομίζουν Ουράνια τόξα μέσω Sorros (NWO);
Να πιστέψω πρώην υπουργούς (πρωτοκλασάτους ΥΔΤ κλπ), οι οποίοι το πέζουν αναγεννημένοι από την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος;
Να πιστέψω τους συνδικαλιστές, που στην χειρότερη τους, υπουργοποιούνται ή γίνονται πρόεδροι οργανισμών;
Δεν διαφωνώ κε Κυριακόπουλε με αυτά που γράφεις...αλλά αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από διαπιστώσεις...
Και πίστωση χρόνου πλέον δεν υπάρχει για κανέναν...
Υπάρχει μια σοφή παροιμία που λέει : Αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό τότε κάτσε τουλάχιστον και απόλαυσέ τον... Εκεί μας κατάντησαν να φτάσουμε και να σκεφτόμαστε...

Ακούστε τη γνώμη του κου Π. Γεννηματά (εκπρόσωπου των τραπεζών στην χώρα μας!!!!), για να καταλάβουμε τι συμβαίνει γύρω μας.
Στο link : http://www.youtube.com/watch?v=QC0A4IFabzM&feature=player_embedded


21.03.10
 von Κυριάκος Κυριακόπουλος

Drucken        Hoch