Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
16.12.2018

"Εξέγερση" και στη ΝΕΤ

Από την εποχή της Τροίας ο "εχθρός" χρησιμοποιεί Δούρειους Ίππους για να αλώνει τα οχυρά. Δούρειοι Ίπποι και στην ΝΕΤ, που για την "άλωση" απασχολεί, μεταξύ αλλων, τους Λυριτζή και Οικονόμου και τον πρώην αρχιπροπαγανδιστή της "Ελευθεροτυπίας" Φυντανίδη

Καμαρώστε τους!
Μεγενθύνατε

“ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ” ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ!

 

Είναι γνωστή στους “παροικούντες την Ιερουσαλήμ” η αναρχοαριστερή προπαγάνδα που εκφέρει κατά καιρούς το “αχτύπητο” τηλεοπτικό δίδυμο της ΝΕΤ, των κρατικοδίαιτων και παχυλά αμειβόμενων απο τα λεφτά του ελληνικού λαού μεγαλοδημοσιογράφων Οικονόμου-Λυριτζή.

 

Χρησιμοποιώντας την τηλεοπτική πρωινή ζώνη αυτοί οι δύο κύριοι κάνουν ανερυθρίαστα και προκλητικά αναρχοκομμουνιστική προπαγάνδα όχι μόνο σε ιδεολογικό επίπεδο, αλλά προχωρώντας ένα ακόμη βήμα παραπέρα και σε επίπεδο προβολής και διαφημίσεως του αναρχοαριστερού χώρου. Αυτού του ίδιου πολιτικού χώρου δηλαδή, ο οποίος καταστρέφει τα καταστήματα των μικρεμπόρων βιοπαλαιστών, από τους οποίους μοσχοταϊζονται αυτοί οι δύο κύριοι για να κάνουν, παχυλά αμειβόμενοι, την αναρχοαριστερή τους προπαγάνδα. Κάποτε μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια, είχανε φτάσει στο σημείο να αναμεταδίδουν “ειδήσεις” από το…indymedia! Ο κόσμος βέβαια τότε είχε φτάσει στο σημείο να αντιδράσει, με αποτέλεσμα αυτοί οι δύο κύριοι να συμμαζευτούν.

 

Από τότε όμως, έχουν περάσει μερικά χρόνια και οι κύριοι αυτοί…ξαναχτυπούν! Χτυπούν την υπομονή του ελληνικού λαού που εξαντλείται οικονομικώς από τη βαριά φορολογία για να βγάζουν αυτοί το παντεσπάνι τους. Χτυπούν όμως και ηθικά τους Έλληνες εμπόρους, διαφημίζοντας εκείνους που στην πράξη τους καταστρέφουν.

 

Εδώ και λίγες ημέρες, εν όψει των γεγονότων του Δεκεμβρίου, οι συγκεκριμένοι “δημοσιογράφοι” εκμεταλλευόμενοι τον κρατικό δίαυλο της ελληνικής τηλεόρασης και χρησιμοποιώντας την πρωινή τους εκπομπή ως τσιφλίκι τους, προχωρούν καθημερινώς σε ένα όργιο προπαγανδίσεως των φορέων εκείνων που προβαίνουν κάθε φορά σε βανδαλισμούς των πόλεων και καταστροφής των καταστημάτων, σιγοντάροντάς τους στα επεισόδια που προκάλεσαν αυτές τις μέρες, προσβάλλοντας έτσι την υπόληψη ενός ολόκληρου λαού.

 

Σήμερα μάλιστα, είχαν καλεσμένο κι έναν αριστερομπάχαλο εκπρόσωπο ενός μειοψηφικού ακροαριστερού σχήματος, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το οποίο ως γνωστόν δεν εκπροσωπείται σε κάποιο από τα θεσμικά όργανα (άραγε θα έδιναν οι συγκεκριμένοι κύριοι ποτέ βήμα σε κάποιον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής;), ο οποίος έκανε…”ιδεολογική ανάλυση” των γεγονότων του Δεκεμβρίου (μεταξύ άλλων ο εν λόγω κύριος, είχε χαρακτηρίσει…”εθνοσωτήρια” τη στάση που είχε κρατήσει πέρυσι στα γεγονότα του Δεκεμβρίου ο τότε υπουργός εσωτερικών, Πάκης Παυλόπουλος!), για να καταλήξουν οι ίδιοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι στο “συμπέρασμα” ότι… “ο Δεκέμβρης του 2010 θα είναι χειρότερος από τον φετινό”(!) απειλώντας έτσι τον ελληνικό λαό και προκαλώντας το συναίσθημα και την οργή του!

 

Δε γνωρίζουμε εάν οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεοράσεως έχουν αποφασίσει να δώσουν στους συγκεκριμένους κυρίους το σχοινί με το οποίο θα κρεμάσουνε τον ελληνικό λαό, δεν έχουν όμως κανένα δικαίωμα να προκαλούν την νοημοσύνη μας! Ειδάλλως, θα πρέπει όλοι αυτοί να ξεκουμπιστούν από τις θέσεις τις οποίες καταχρώνται με τα χρήματα τα δικά μας και τις οποίες εκμεταλλεύονται για να ρουφούν τον ιδρώτα του λαού!

 

« Ειλικρινής πλην κυνική ομολογία: Αν ήταν Χρυσαυγίτες η κριτική μας θα ήταν σκληρή…Περιοδικό Χρυσή Αυγή α.τ 142 – Θέματα »

 

Πηγη: http://xryshaygh.wordpress.com/2009/12/07/%ce%b7-%ce%b5%ce%be%ce%ad%ce%b3%ce%b5%cf%81%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%8e%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad/#more-17709 7. Δεκεμβρίου 2009

 

Βλέπε και στο

http://viewpress.wordpress.com/2009/03/16/%CE%BB%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%AE%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CF%81%CF%8C-%CE%B4%CE%AF%CE%B4%CF%85%CE%BC%CE%BF/

όπου διαβάζουμε, οτι οι δύο αυτοί "δημοσιογράφοι" παίρνουν για τίς μπούρδες, με τις οποίες ταίζουν τον κοσμάκη, 600.000 Ευρώ το χρόνο! 


8.12.09

Drucken        Hoch