Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
16.12.2018

Europarl TV

Από τις 17 Σεπτεμβρίου 2008 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει το δικό του διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι: το Europarl TV. Στο αρθρο θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο και τη διάρθρωση του καναλιου

Κλικ για μεγενθυνση

From: European Parliament Athinai
Sent: Tuesday, September 30, 2008 5:08 PM
Subject: EUROPARL TV


Αξιότιμε  κύριε ,  
 
Σας ενημερώνω ότι από τις 17 Σεπτεμβρίου 2008 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει το δικό του διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι: το Europarl TV  (http://www.europarltv.europa.eu/ ). Ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει ένα πολύτιμο ενημερωτικό εργαλείο για τους Ευρωπαίους πολίτες κάθε κατηγορίας που επιθυμούν να έχουν ενημέρωση πάνω στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
 
Η Europarl TV βασίζεται στη διαδραστικότητα και την ευελιξία, καθώς δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να συμμετέχει στην επιλογή των θεμάτων που θα προβληθούν. Η  μετάδοση των προγραμμάτων θα γίνεται με μεταγλώτιση ή με υποτίτλους σε όλες τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ.
 
Το ΕΚ συνεπώς ανοίγει διάπλατα τις "πόρτες"  του στο ευρύ κοινό και ιδιαίτερα στους νέους, που είναι πιο εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες,  καλώντας τους να συμμετάσχουν σε έναν απευθείας διαδραστικό  διάλογο .
 
Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το κανάλι  και να συνεισφέρετε στην επιτυχία της αποστολής του διαδίδοντας με όποιο τρόπο κρίνετε σκόπιμο τη δημιουργία του.
 
Συνημμένα θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο και τη διάρθρωση της Europarl TV.
 
Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή ,
 
 
Με εξαιρετική εκτίμηση,
 
Γιώργος Κασιμάτης
Διευθυντής
----------------------------
 
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Γενική Διεύθυνση Πληροφόρησης
Γραφείο για την Ελλάδα
Τηλ.: +30.210.32.78.911
Φαξ : +30.210.33.11.540


2.10.08

Drucken        Hoch