Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
21.10.2018

Ευρώπη-Ρωσία

Δημοσιεύω την αλληλογραφία μεταξύ Αριστοτέλη Κακογεωργίου και Γιώργου Μιχελή με θέμα την Ευρώπη, τη Ρωσία και εμάς, την Ελλάδα και τους Έλληνες. Καλούνται οι αναγνώστριες και οι αναγνώστρες να πάρουν θέση, η καλοπροαίρετη συζήτηση, η διαλεκτική των Αρχαίων, μόνο καλό κάνει

Μεγέθυνση

Εμμανουήλ Σαρίδης

 

Δημοσιεύω παρακάτω την αλληλογραφία μεταξύ Αριστοτέλη Κακογεωργίου και Γιώργου Μιχελή με θέμα την Ευρώπη, τη Ρωσία και εμάς, την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μεγάλο θέμα, που σηκώνει μεγάλη συζήτηση, γι' αυτό και προτρέπω τις αναγνώστριες και τους αναγνωστες αυτής της ιστοσελίδας να λάβουν μέρος, δημοσιεύοντας ένα σχόλιο κάτω απο το άρθρο (επιτέλους υπάρχει τώρα η δυνατότητα να γράφονται κάτω απο τα άρθρα σχόλια).

 

Στο θέμα τώρα. Ζώντας πάνω απο πενήντα χρόνια στη Γερμανία, διαπιστώνω, ότι εμείς οι Έλληνες λέμε πολλά, πιστευοντας μάλιστα ότι είναι η μόνη αλήθεια, ότι τα ξέρουμε όλα, ο περίφημος Έλληνας ξερόλας. Ή φλύαρος. Οι Αρχαίοι λέγαν "ουκ εν των πολλώ το ευ", που να φανταστούν οι φουκαράδες, τι πολυλογάδες θα γινόντουσαν οι επίγονοί τους. Ο φίλος μου, ο καθηγητής Γιώργος Χατζηθεοδώρου, ονομάζει την κατηγορία αυτή των συμπατριωτών μας "ηλίθιους Ρωμιούς, που ψευδεπιγραφα ονομαζονται Ελληνες, οι περιγελοι του πολιτισμενου κοσμου, με την θλιβερη αγνοια, την δουλικοτητα και τον ωμο ανθελληνισμο που τους χαρακτηριζει" (Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου "Οι σφαγές στο Γκέτο "Γαζα". Το τρίτο "Αουσβιτς της Ιστορίας!!!"). Ο Γιώργος για άλλο θέμα μιλάει βέβαια, αλλά και ο ξερόλας ηλίθιος είναι κι' αυτός.

Γιατί όμως είμαστε έτσι; Γιατί αυτή η σημερινή οχλαγωγία και οχλοκρατία, ο δια γυμνού οφθαλμού ορατός κανιβαλισμος που επικρατεί στην Ελλάδα, ο αλληλοσπαραγμός, που δείχνει καθαρά, ότι ο σημερινός Έλληνας έχει χάσει το μπούσουλα και μάλλον πρέπει να πάσχει απο την λεγόμενη διπολική διαταραχή (Ψυχιατρική), να ζει σ' έναν κόσμο, όπου επικρατεί το γνωστό "λιμοί, κλαυθμοί, καταποντισμοί και τριγμοί των οδόντων". Πως άλλωστε να πάει μπροστά μια κοινωνία, όταν στα Μαζικά Μέσα (Αποβλακώσεως) της χώρας δεν διαβάζεις και δεν ακούς τίποτε άλλο απο κατηγορίες και συκοφαντίες εναντίον της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού και όποιου υπουργού αποφασίσει να αλλάξει κάτι στο σημερινό μη λειτουργούν σύστημα διακυβέρνησης; Δεν σκεφτεται κανείς το που οδηγούν όλ' αυτά και ότι είναι μια επανάληψη των όσων συνέβαιναν με τις φωνές, κραυγές και κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του ΓΑΠ και όλων των "αριστερών" επι αυτοκρατορίας ΠΑΣΟΚ; Και δεν γνωρίζει κανείς, ότι στην αναμπαμπούλα μόνο ο λυκος χαίρεται;

 

Ποιός είναι αυτός ο λύκος; Το έχω γράψει πολλές φορές στα άρθρα μου, λύκος είναι ο Ηγεμών, το σιωνιστικό σύστημα των Ροτσιλντ, που άπλωσε σαν χταπόδι τα πλοκάμια του σ' όλο τον κόσμο, προωθώντας εντατικά την παγκοσμιοποίηση, τον ένα (σιωνιστικό) κόσμο που διακηρύττει ακόμη ο Geoffrey Παπανδρέου, αυτός που προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκτήσει τον έλεγχο της Ευρασίας (για την Ευρασία λίγο παρακάτω). Με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, όπως είναι η αποσταθεροποίηση, που φαίνεται ιδιαίτερα καθαρά στην Ελλάδα, η απομόνωση της Ρωσίας όπως γίνεται σήμερα με την Ουκρανία και το μπλοκάρισμα κάθε συνεργασίας με την Ρωσία, το κέντρο της Ευρασίας. Στην χώρα μας το είδαμε με την τρομοκράτηση του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και την άνοδο και προδοσία του ΓΑΠ στο ζήτημα του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούμελη και σήμερα με την τρομοκράτηση του Σαμαρα στο θέμα της αγοράς των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ απο την Ρωσία.

 

Όποιος δεν βλέπει την αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα είναι τυφλός. Πολλοί ίσως να θεωρούν την ανομία, την αναρχία και την έλλειψη τάξεως και πειθαρχίας σαν το άκρον άωτον της Δημοκρατίας. Οποία πλάνη!!. Όχι, αυτά δεν είναι Δημοκρατία, είναι οχλοκρατία, το αποτέλεσμα της αποσταθεροποίησης που προβλέπει το πρόγραμμα του Ηγεμόνα και γίνεται με τα ΜΜΕ που ελέγχει (όλα!), με τους πουλημένους πολιτικούς, τις εκατοντάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (που έπρεπε πάραυτα να απαγορευτούν), με τα θανατηφόρα κοινωνικά μέσα Facebook, Twitter κ.λπ., με στρατιές μυστικών πρακτόρων που ελέγχουν ακόμη και τους τρομοκράτες (γι' αυτό και οι τρομοκράτες και δολοφόνοι δεν συλλαμβάονται ή αν συληφθούν απολύονται ή το σκάζουν), με το ΚΙΣ, με τις θεωρίες περι κομμουνισμού, σοσιαλισμού και αναρχίας, με κηρύγματα για επαναστάσεις και κάθε είδους ουτοπικές ιδεολογίες, αποκυήματα της φαντασίας κάποιων δυτικών θεωρητικών, που μπήκαν με τους "διανοουμένους" στην Ελλάδα και εδώ, λόγω ελλείψεως οργανωμένου κράτους, οργιάζουν, έχοντας δηλητηριάσει ανεπανόρθωτα τα μυαλά του Έλληνα. Διαβάστε και τι λέει για όλα αυτά ο Daniele Ganser, ένας απο τους καλύτερους αναλυτές για τους μυστικούς πολέμους και την αποσταθεροποίηση στην Ευρώπη μετα τον 2. Παγκόσμιο πόλεμο. "Dr. Daniele Ganser - 10.AZK - Verdeckte Kriegsführung" https://www.youtube.com/watch?v=gHI99CU1CRA

 

Η αποσταθεροποίηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής στην Ελλάδα έχει, όπως είπα πιο πάνω, έναν και μόνο σκοπό, να αποφευχθεί πάσει θυσία μια προσέγγιση μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας. Αυτός ήταν ό λόγος που καταπολεμήθηκλε με λύσσα ο Κώστας Καραμανλής και στις εκλογές του 2009 ανέλαβε ο ΓΑΠ και αυτός είναι και πάλι ο λόγος, που καταπολεμιέται με λύσσα ο Σαμαρας σήμερα, για να εκλεγεί ο Τσίπρας, το πιο κατάλληλο πρόσωπο για το μπαστάρδεμα έθνους και  κοινωνίας με την λαθρομετανάστευση, την διάλυση του κράτους με τα αποσχιστικά κινήματα που σίγουρα θα δημιουρηθούν στην Θράκη (Μουσουλμάνοι), Μακεδονία (Σκόπια, Τσάμηδες), ίσως ακόμη και στην Κρήτη. Η αποσταθεροποίηση με τον Τσίπρα των αναρχικών και ουτοπιστικών συνισταμένων του θα ανέβει στο κατακόρυφο. Και ο Έλληνας θα εξακολουθήσει να θεωρεί την νοσηρή αυτή κατάσταση σαν φυσιολογική και συστατικό της Δημοκρατίας!!

 

Και δυό λόγια για το γιατί ο Ηγεμόνας φοβάται τόσο την προσέγγιση της Ελλάδος στη Ρωσία. Πρώτα, γιατί στα σχέδια του Πούτιν είναι η δημιουργία της Ευρασίας (βλέπε και "Die Geburt eines Eurasischen Jahrhunderts Russland und China gestalten Pipelineistan", δώστε το κείμενο στον μεταφραστη του Google γερμανικά-ελληνικά, κάνει καλές μεταφράσεις). Και  δεύτερον λόγω της μεγάλης στρατηγικής σημασίας που έχει για την Ευρασία η Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο, δύο πράγματα, που τα σημερινά βόδια κυβέρνησης και αντιπολίτευσης αδυνατούν να αντιληφθούν ή μπλοκάρονται, για διαφόρους λόγους (πράκτορες κ.λπ.). Και επειδή οι κύριες αυτές φιγούρες της ελληνικής πολιτικής έχουν σπουδάσει σε ονομαστά πανεπιστήμια των ΗΠΑ, είναι λίγο απίθανο να μην έχουν ακούσει κάτι για το βασικό βιβλίο του Zbigniew Brzeziński, του κεντρικού σύμβουλου όλων των τελευταίων αμερικανων προέδρων, το "The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives" που κυκλοφόρησε το 1998 και μιλάει ακριβώς για το τι θα πρέπει να κάνουν οι ΗΠΑ, τουτέστιν ο Εβραιοσιωνισμός, για να αποκτήσουν τον έλεγχο της Ευρασίας (για την Ευρασία βλέπε και http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasia).

Τελειώνοντας. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται άναρθρες φωνές, κραυγές και φασαρίες, είναι για την καταστροφή της. Η επανάσταση που ζητάν πολλοί, χωρίς να μας λένε και το πως θα γίνει και προ πάντων τι σύστημα θα επικρατήσει αντι του παλαιού (ας αφήσουμε τις αθηναϊκές Δημοκρατίες των φιλοσόφων, που ουδεμίαν σχέση έχουν με την πολυπλοκότητα του σημερινού κόσμου) το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει, θα είναι το να φέρει στη θέση των σημερινών ανικάνων πιό ανίκανους, πιο διεφθαρμένους και πιό βλάκες, τον Τσίπρα φερ' ειπείν. Αντ' αυτών η Ελλάδα χρειάζεται μια εθνικη συνενοηση και μια ομοψυχία. Και αυτό είναι το πιό δύσκολο.

 

-------------------------------------------------------------------

 

Αριστοτέλης Κακογεωργίου

15.08.2014 17:28

aristotelianmarathon@live.com

 

Αγαπητέ Γιώργο,
Και μόνο αυτή η  πανέμορφη εικόνα τους καθαρίζει όλους. Μήπως πρέπει πράγματι να ζητήσουμε την βοήθεια του Λιακόπουλου που περιστοιχίζεται από τους ΕΛΛΟΧΙΜ; Να είσαι σίγουρος ότι  θα είναι πολύ καλύτερα από τον Ελέφαντα και από το τσιράκι του Ομπάμα. Ο Ρώσος αγαπητέ μου κάνει σωστά τη δουλειά του. Δεν βρίσκεται εκεί για εμάς τους ήδη παθολογικά ηλιθίους αλλά για τους Ρώσους ώστε να μπορεί να κρατήσει την πολυθρόνα του. Ο καυγάς δεν γίνεται για ηθικές αξίες αλλά για συμφέροντα πρώτα της απαρτίας του καθενός και εν συνεχία μερικά ψύχουλα στα σκυλιά τους ώστε να μην γαυγίζουν μια που είναι δεμένα με αλυσίδα μόνο των δύο μέτρων. Τι περίμενες από τους δικούς μας τους φευγάτους πολιτικούς να τρέξουν και να σώσουν την κατάσταση;  Όπως εμείς είμαστε δεμένοι σαν τα σκυλιά με κοντή αλυσίδα, έτσι είναι και αυτοί δεμένοι από τους ισχυρούς με αλυσίδες που έχουν μερικά μέτρα  παραπάνω. Το πρόγραμμα δεν είναι σημερινό αλλά πολύ παλαιό και σωστά καταστρωμένο. Το πρόβλημα είναι η εφαρμογή του καθότι εξαρτάται από πιστούς εφιάλτες. Τώρα όμως που εξασφαλίστηκαν τα πιστά κουτάβια της κυβέρνησής μας και εκτελούν τις εντολές των ηγετών του Σιωνισμού όλα βαδίζουν  όπως τα σκέφτηκαν και τα ξεκίνησαν. Εάν δεν βρεθεί κάποιος ισχυρός με δύναμη πίσω του να είσαι σίγουρος ότι σε λίγα χρόνια τα  Βαλκάνια και οι νότιες  Μεσογειακές χώρες θα έχουν μετατραπεί σε Κίνα. Οι ισχυροί "προστάτες" μας τρόμαξαν από την Κίνα και θεώρησαν λύση να μεταρέψουν εμάς σε Κινέζους ώστε να αντιμετωπίσουν την κινέζικη επίθεση εναντίον τους. Εδώ  κρύβεται όλο το μυστικό αυτής της βρώμικης κατάστασης.Ο ιδεαλισμός, οι αγάπες, οι αλληλοβοήθειες, οι ομόθρησκες αδελφές χώρες είναι μέχρι το "μη μου τους κύκλους τάραττε". αφού τα "καλά και συμφέροντα ανήκουν στις δικές τους ψυχές" και όχι στις ψυχές των συνανθρώπων τους.
Σε χαιρετώ
με αγάπη
ΑριστοτέληςDate: Fri, 15 Aug 2014 00:08:24 +0300
Subject:
From: gmihelis@gmail.com
To: aristotelianmarathon@live.com


Το π⓪υτ@ν@κι της δύσης

Οιπρόσφατες ειδήσεις από Ρωσία μεριά ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστες για τον περιούσιο ελληνικό λαό. Αυτό δεν χωνεύεται με τίποτα, σκέφτηκε (;) σε γενικές γραμμές ο πολυμήχανος απόγονος του Αριστοτέλη και ένθερμος ψηφοφόρος του Μπέου με το μονοψήφιο δείκτη νοημοσύνης.

Και καλά να μας πολεμάνε οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι, οι Εβραίοι, οι Φιλανδοί, οι Κινέζοι, οι Τούρκοι, οι Περουβιανοί, οι Αλβανοί και καμιά 173 ακόμα εθνότητες σε όλο τον πλανήτη γιατί ζηλεύουν τον παγωμένο φραπέ, τα λεπτεπίλεπτα αυθαίρετα μπροστά στην παραλία, τον Πάγκαλο και τον Κεδίκογλου, αλλά να μας γυρίσουν...

την πλάτη και οι Ρώσοι, το ορθόδοξο ξανθό γένος που θα σταθεί στο πλευρό μας όταν χρειαστεί να πάρουμε την Πόλη και τα Περίχωρα Της; 

Μέχρι στιγμής ξέραμε ότι ο ελληνικός λαός έχει πάρει διαζύγιο με τη λογική. Τώρα, γίνεται πασιφανές ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν έχει ιδέα ούτε από πολιτική. Μαύρα μεσάνυκτα λέμε. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι χώρες δεν έχουν αισθήματα, αλλά μόνο συμφέροντα. Νομίζει ότι οι διεθνείς συμφωνίες ανάμεσα στα κράτη είναι ένας συνδυασμός από greek καμάκι της δεκαετίας του 80 και ατάκες του στυλ «φαίνεσαι ωραίος τύπος, θέλεις να κάνουμε παρέα;»

Το κερασάκι στην τούρτα, το ακλόνητο επιχείρημα που φανερώνει την ολική έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα, είναι ότι, ακόμα και σήμερα, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η χώρα χρεοκόπησε εδώ και 4 χρόνια. Ψηφίζουν κόμματα που λένε ότι έσωσαν τη χώρα, την ίδια ώρα που η χώρα έχει χάσει το 25% του συνολικού ΑΕΠ της. Για τέτοια φωτεινά μυαλά μιλάμε.  

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ήρθε η ώρα που θα πληρωθεί ο λογαριασμός. Οι κάτοικοι της Ελλάδας θα πληρώσουν για όλες τις μαλακίες που κάνανε. Μία προς μία, εδώ και τώρα. Αναγνώριση της νεοναζιστικής κυβέρνησης της Ουκρανίας ήθελες; Πολύ ωραία, απλά βρες και λίγο χώρο στον πάτο σου για να χωρέσουνε τα φρούτα που περισσεύουν. Δηλώνεις περήφανο μέλος της Ευρώπης και δεν μπορείς (ούτε να διανοηθείς) να διαφοροποιήσεις τη θέση σου σε σχέση με τη Ρωσία; Έξοχα, απλά παρακάλα να μην αρχίσουν τα παιχνίδια με την ενέργεια γιατί τότε η τιμή του πετρελαίου θα φτάσει στα ουράνια.

Είναι κοινό μυστικό ότι η Ελλάδα δεν θα υπήρχε ποτέ σαν ανεξάρτητο κράτος αν δεν το θέλανε οι Ρώσοι, οι Άγγλοι και οι Γάλλοι.  Αυτοί καθάρισαν την μπουγάδα στη ναυμαχία του Ναυαρίνου το 1827, όταν ο Ιμπραήμ έκανε ότι ήθελε χωρίς να συναντήσει την παραμικρή ελληνική αντίσταση. Τα πρώτα κόμματα στις εκλογές ήταν το ρωσικό, το αγγλικό και το γαλλικό. Επιπλέον, στη διάρκεια των δύο παγκοσμίων πολέμων η Ελλάδα ήταν δορυφόρος των μεγάλων δυτικών συμμάχων.

Από το 1947 γίνεται επισήμως ένα αμερικάνικο προτεκτοράτο που σε τακτά χρονικά διαστήματα παρακαλάει τον θείο Σαμ να της δώσει λεφτά. Οι Αμερικάνοι κάνουν κυριολεκτικά ότι θέλουν, βάζουν τις στρατιωτικές βάσεις τους όπου θέλουν, διορίζουν τις κυβερνήσεις/χούντες που θέλουν κτλ. Στις αρχές του 2000 τα πράγματα αλλάζουν οριστικά και η εγχώρια οικονομική ελίτ, με μπροστάρη τον Σημίτη, προσφέρουν τη χώρα τυλιγμένη σε συσκευασία δώρου στην Ευρωζώνη, δηλαδή την γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. 

Έκτοτε, οτιδήποτε καινούριο θέλει να δοκιμάσει η Ευρώπη σε οικονομικό ή διπλωματικό επίπεδο, μπορεί να το τεστάρει άφοβα πάνω στην Ελλάδα. Πολιτικές ακραίας λιτότητας, κούρεμα ομολόγων, στυγνοί εκβιασμοί και φυτευτοί πρωθυπουργοί είναι μόνο η αρχή. Η Ελλάδα είναι το πιο πιστό πουτανάκι της Δύσης. Δεν θα πει ποτέ όχι, δεν έχει τους πολιτικούς που μπορούν να πουν όχι και φυσικά δεν έχει τους πολίτες που θα αναδείξουν τους πολιτικούς που μπορούν να πουν όχι. 

Αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από κανένα. Όσο και αν μισείς τον αντίπαλο σου έχεις κάποιον σεβασμό για αυτόν. Για τις μαριονέτες του αντιπάλου όμως δεν έχεις και δεν πρέπει να έχεις κανένα σεβασμό. Είναι γλοιώδεις, άχρηστοι και τιποτένιοι σαν τους έλληνες και τους πολιτικούς τους.

Η Ρωσία, και η κάθε Ρωσία, μπορεί να αγοράσει φρούτα από την Αφρική και κρέας από την Αργεντινή. Και μπορεί πανεύκολα να προτρέψει τους Ρώσους να κάνουν τα μπάνια τους στις πανέμορφες παραλίες της Τουρκίας. Γιατί, καλώς ή κακώς, έτσι παίζεται το παιχνίδι της πολιτικής: Με αμοιβαίες συμφωνίες, κοινά οφέλη και ανταποδοτικότητα. Το κατάλαβες απόγονε του Αριστοτέλη ή σκοπεύεις να στείλεις και τον Λιακόπουλο στη Βουλή για να σιγουρέψεις την επικράτηση των ελοχίμ;


Rubrik: Thema/Θεμα
17.08.14

Drucken        Hoch