Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
16.12.2018

Το ανώτατο τρομοκρατικό στάδιο

Για να γυρίσει ο Ήλιος…Το ανώτατο τρομοκρατικό στάδιο: Η κατασκευή αστυνομικού προτεκτοράτου των ΗΠΑ. Γιατί είναι στο στόχαστρο οι «μπάτσοι»;

Μεγενθυνατε

του Θύμιου Παπανικολάου

 

Μόνο οι αφελείς ή οι «εγκάθετοι» του δημοσιογραφικού κρετινισμού και πολιτικού ιησουϊτισμού μπορεί να μιλάνε, ΣΗΜΕΡΑ, για τρομοκρατία ομάδων ή μαφιόζων ανεξέλεγκτων από τις μυστικές υπηρεσίες.

 

Τα παλιά μοτίβα των εξεγερμένων ή αντιστασιακών τρομοκρατικών ομάδων του μικροαστικού ριζοσπαστισμού (η λεγόμενη «ατομική τρομοκρατία») έχει πεθάνει προ πολλού: Πάνω από 60 χρόνια.

 

Σήμερα τέτοιες ομάδες, ακόμα και αν υπάρξουν, δεν αντέχουν παραπάνω από μερικούς μήνες. Είναι τέτοια τα μέσα παρακολούθησης και τόσο χαρτογραφημένοι οι χώροι, αλλά και τόσο  διαφορετικές οι συνθήκες της «λαϊκής ασπίδας» τέτοιων πράξεων, που τις βάζουν στο χέρι  ακαριαία.

 

Η τρομοκρατία σήμερα αποτελεί το προνομιούχο πολιτικό μέσον του κράτους και των μυστικών του υπηρεσιών για την τρομοκράτηση και την καθυπόταξη των κοινωνιών. Πάντα τα κράτη υπήρξαν οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες και κατασκευαστές της τρομοκρατίας, ιδιαίτερα σε περιόδους μεγάλης σήψης και παρακμής.

 

Η σύγχρονη τρομοκρατία που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα έχει πάρει μορφές σχιζοφρενικής παράνοιας. Είναι μια τρομοκρατία με κλιμακούμενη στρατηγική και σχέδιο, με στόχους πολιτικούς και τεράστια υπηρεσιακή ικανότητα, μια τόσο οργανωμένη και δικτυωμένη επιχείρηση,   που δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να είναι «επιχείρηση» μεμονωμένων συνωμοτών.

 

Αυτή η τρομοκρατική παράκρουση που ζούμε αποτελεί το ανώτατο (ή το τελευταίο) στάδιο της αμερικανικής κατοχής μας.

 

Η αφετηρία αυτού του τρομοκρατικού σταδίου είναι τα «Δεκεμβριανά». Από τότε στο κέντρο του τρομοκρατικού στόχαστρου μπήκε η ελληνική κοινωνία. Τα «τέκνα» των «δεκεμβριανών» ( οι «Ε.Α», οι «Σέχτες» κ.λπ), αλλά και οι ιδεολογικές και πολιτικές «εστίες» κάλυψης και στήριξης αυτών των «νέων τρομοκρατών», «έχρησαν» καθαρά και ανοικτά ως εχθρό τον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνία.

 

Ωστόσο, υπήρξε και ένα «ειδικός» στόχος αυτής της νέας τρομοκρατικής στρατηγικής: Η αστυνομία!!!

 

Ας συνοψίσουμε τον πίνακα αυτού του «ειδικού» τρομοκρατικού στόχου:

 

α). Συστηματική, σταθερή και σχεδόν καθημερινή ιδεολογική και πολιτική πλύση εγκεφάλου εναντίον των «μπάτσων», από τους μηχανισμούς του καθεστώτος και τα «αριστερά» τους άλλοθι. Ο «μπάτσος» έγινε ο σάκος του μποξ και ο μοναδικός «εχθρός»!!!


β). Η ιδεολογική και πολιτική αυτή καταιγίδα εναντίον των αστυνομικών υλοποιήθηκε και σε πράξεις δολοφονικές από τις «νέες» τρομοκρατικές ομάδες…

 

γ). Με την άνοδο της νέας κυβέρνησης, ο Χρυσοχοϊδης προχώρησε σε παραπέρα απαξίωση των αστυνομικών και μάλιστα σε θεσμικό, κυβερνητικό επίπεδο.

 

Και με τα λόγια του μόλις ανέλαβε το υπουργείο, αλλά και με σχεδιασμένες πράξεις: τις αστυνομικές εφόδους και την αστυνομοκρατία στα Εξάρχεια!!!


Πράξεις που «ερέθιζαν» το «μίσος» για τους μπάτσους…
 

δ). Η κλιμάκωση αυτή, της «απαξίωσης» και του «εξευτελισμού» της αστυνομίας, εκφράστηκε και στη στημένη προβοκάτσια των επεισοδίων με τον Παπαχρήστο και τη «σύναξή» τους στα Εξάρχεια.

 

Πάλι από το θεσμικό κυβερνητικό του θώκο ο Χρυσοχοϊδης στοχεύει την αστυνομία, καταλογίζει τις ευθύνες σε αυτήν…

 

Από την πρώτη ημέρα ο Χρυσοχοϊδης βάζει στο στόχαστρο τους «μπάτσους»: Τον ίδιο, δηλαδή στόχο με τα ιδεολογικά Μαντεία του καθεστώτος, τον ίδιο στόχο που έχουν θέσει οι «σέχτες» και λοιποί!!!

 

ε). Η  επίθεση εναντίον του αστυνομικού τμήματος της Αγίας Παρασκευής, αποτελεί την πρακτική «επικύρωση» όλου αυτού του κλίματος.

 

Άμα ξετυλίξει κανείς την αλυσίδα των γεγονότων και ξέρει να μεταφράζει σωστά τα διπλωματικά λόγια, αλλά και τους συμβολισμούς των κυβερνητικών προσώπων (τι συμβολίζει ο Χρυσοχοϊδης), αντιλαμβάνεται πολλά.

 

Φυσικά, εκεί που μπερδεύεται η πολιτική σκέψη είναι στο γιατί.

 

Γιατί, όμως, είναι στο στόχαστρο η ελληνική αστυνομία, μια δομή κατασταλτική του καθεστώτος, μια δομή βίας και τρομοκρατίας της κοινωνίας;

 

Είναι στο στόχαστρο η ελληνική αστυνομία για τούτον τον απλό λόγο: Δεν ανταποκρίνεται στις νέες  στρατηγικές δομές και σχεδιασμούς της πλανητικής αυτοκρατορίας: Τις δομές του αστυνομικού προτεκτοράτου που θέλουν να επιβάλλουν!!!


Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο του. Αυτό συνεπάγεται και την κατασκευή μηχανισμών προτεκτοράτου, ιδιαίτερα των μηχανισμών εκείνων του ελέγχου και της καταστολής.

 

Η αστυνομία είναι ένας  τέτοιος μηχανισμός.

 

Σήμερα θέλουν μια αστυνομία πωρωμένων γενιτσάρων και μισθοφόρων, θέλουν μια αστυνομία «καθαρή» από οποιεσδήποτε εξαρτήσεις με εθνικές δομές της ελληνικής κοινωνίας, με φιλίες και συναισθηματικούς δεσμούς με το λαό και με τη γη των πατέρων τους. Θέλουν μια αστυνομία «ξένο σώμα» από την ελληνική κοινωνία.

 

Μόνο μια τέτοια αστυνομία μπορεί, χωρίς τριβές και «ανωμαλίες», να επιβάλει το αστυνομικό κράτος του ζόφου που σχεδιάζουν για το προτεκτοράτο Ελλάς.

 

Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν, που η αστυνομία αυτή δεν τους κάνει.

 

Θέλουν μια αστυνομία μισθοφόρων και αλλοδαπών γενιτσάρων…

 

Να γιατί έχει μπει στο στόχαστρο όλων και των τρομοκρατικών κατασκευασμάτων των μυστικών υπηρεσιών η ελληνική αστυνομία…

 

Και θα έχουμε ακόμα πολλά τρομοκρατικά επεισόδια και πολλές προβοκάτσιες των πλανητικών μηχανισμών εναντίον των Ελλήνων αστυνομικών…


Δημοσιεύθηκε στο http://olympia.gr/ της 28. Οκτωβρίου 2009

 

Ο «ΜΥΘΟΣ» ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ
του ΔΙΟΓΕΝΗ

 

Καταδικάσαμε, καταδικάζουμε και θα καταδικάζουμε όσο ζούμε, τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Μακάρι και οι μεγάλες επαναστάσεις, να μη χρειαζόντουσαν τόσο αίμα για να αλλάξουν τη μοίρα της Ανθρωπότητας… Μακάρι ο κόσμος να γινόταν καλύτερος ομαλά, με αγάπη και κατανόηση.

 

Δυστυχώς όμως, αιώνες τώρα, γίνεται το αντίθετο. Άλλοτε με ματωμένες εξεγέρσεις των λαών, άλλοτε με πολέμους κι άλλοτε με συστηματικά ανώμαλους, οργανωμένους, τρόπους, από πολλαπλές μυστικές υπηρεσίες..

Όπως ακριβώς γίνεται και στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια.

 

Όπως και η χθεσινή σφαγή των αστυνομικών, σε συνάρτηση με τις αμέτρητες πράξεις βίας, από όλες τις πλευρές, που προηγήθηκαν…Μας βάζουν, αναγκαστικά, σε υποψίες. Και μας κάνουν να θυμώνουμε..

Θυμώνουμε με αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι όλοι αυτοί οι φόνοι, οι εξεγέρσεις, οι κλοπές και οι βανδαλισμοί, σε συνδυασμό με τις αστυνομικές βαρβαρότητες, δεν είναι τυχαία γεγονότα κάποιων ιδεολόγων κινηματιών ούτε πολιτική βούληση κάποιας κυβέρνησης. Μπορεί, σε ένα μικρό ποσοστό να είναι ένα ξέσπασμα ή μια λάθος πολιτική. Συμφωνούμε όμως και με το ΡΕΣΑΛΤΟ, ότι στην ουσία είναι μια καλά προσχεδιασμένη υπόθεση.

 

Θυμώνουμε με τον κ.Χρυσοχοίδη που προσπαθεί να μας κάνει τον παντοδύναμο Υπουργό, ενώ ξέρει πολύ καλά ποιοί ουσιαστικά κυβερνούν τον τόπο μας και ποιοί, χρόνια τώρα, έχουν διαβρώσει, συστηματικά, τα πάντα και, ιδιαίτερα, όλες τις αρχές ασφαλείας. Ξέρει, σιωπά και γιαυτό κι επιβραβεύβεται..

 

Θυμώνουμε και με τα περισσότερα, εξαρτημένα, ΜΜΕ που τον έχουν κάνει μύθο-σωτήρα μας. Από τότε που μας έπεισαν όλους ότι αυτός, μόνος του, «εξάρθρωσε» τη 17η Ν…Όπως και τα Ιταλικά ΜΜΕ, έπεισαν τον κόσμο ότι η Αστυνομία τους, «εξάρθρωσε» τις ερυθρές ταξιαρχίες, ενώ η ίδια η C.I.A., αργότερα μας αποκάλυψε ότι ακόμη και το διαμέρισμα που σκότωσαν τον Άλντο Μόρο, το είχε νοικιάσει ένας δικός της πράκτορας, βασικό στέλεχος των Ε.Τ…

 

Και θυμώνουμε και με τον εαυτό μας που καταγγέλουμε όλα αυτά τα άγρια γεγονότα, χωρίς, ταυτόχρονα, να υποψιαζόμαστε τους ανθρωποφάγους στόχους αυτών που κινούν τα νήματα. Όχι μόνο για να δείξουν τη δύναμή τους, αλλά, προπάντων, για να μας τρομάξουν, να μας αποπροσανατολίσουν και να μας κάνουν να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα την εφαρμογή όλων των σχεδίων τους, (με τη βοήθεια, φυσικά, μερικών, ανίκανων επαγγελματιών πολιτευτών μας..), για τη διάλυση της πατρίδας μας.

 

Προβλέπω, με την «αρρωστημένη» φαντασία μου, ότι, πολύ σύντομα, θα « εξαρθρωθούν » όλες οι τρομοκρατικές ομάδες από τον κ.Χρυσοχοίδη, έστω και με ένα «τυχαίο» γεγονός, όπως με τη 17η Ν., θα διπλασιαστεί ο μύθος του, θα βραβευτεί, όπως και τότε και πάλι από τις Η.Π.Α. και θα είναι ο μελλοντικός Πρωθυπουργός της χώρας μας..!!

 

Κακομοίρα Ελλάδα…

 

Δημοσιευθηκε στο www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php της 28.10.09
 
 

 

 


28.10.09
 von Θύμιος Παπανικολάου

Drucken        Hoch