Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
16.12.2018

Εν αναμονή του ολοκαυτώματος

Ας τον ξυπνήσει κάποιος αυτόν τον Πρωθυπουργό ή ας ξυπνήσει αυτός ο λαός για να απαλλάξει τον τόπο από την θλιβερή του παρουσία (Πώς όμως, όσο έχουμε τα λεγόμενα ΜΜΕ, που κάνουν ότι μπορουν, για να τον κρατάν κοιμισμένο. Η σε τελεία αποβλάκωση);

Μεγενθύνατε

τού Kiriakos


Είναι φορές που αυτός ο λαός πρέπει να αισθάνεται ή απόλυτα ηλίθιος ή εντελώς ξεχασμένος σ αυτή τη γωνία της γης που όλη η υφήλιος έμαθε να την αποκαλεί «ΕΛΛΑΔΑ».

 

Διότι μόνο ένας λαός ηλίθιος μπορεί να ανέχεται να τον δουλεύει εν ψυχρώ ο … «λαοπρό+βλητος» πρωθυπουργός του.

 

Κι αν αυτό το συμπέρασμα δεν ευσταθεί, τότε είναι βέβαιον πως μόνο ένας λαός ξεχασμένος από τον μεγαλοδύναμο, είναι καταδικασμένος να έχει στο τιμόνι της χώρας του μια κυβέρνηση που δε σέβεται ούτε ιερό ούτε όσιο σ αυτόν τον τόπο.

 

Ας γίνουμε σαφέστεροι:

 

1. Εν όψει της επετείου της ανά τω κόσμω γνωστής πλέον «ΑΛΕΞΙΑΔΑΣ», διάφοροι εισαγόμενοι αλλά και γηγενείς ανθέλληνες, έχουν τα όπλα παρά πόδας έτοιμοι για το μεγάλο σύνθημα που θα σπείρει και πάλι στην Αθήνα τον όλεθρο και την καταστροφή.

 

2. Ο λαοπρόβλητος, έκανε έκκληση στους πολίτες να τιμήσουν τη μνήμη του 15χρονου μαθητή, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας και του αποκλεισμού. «Η βία αναπαράγει τα προβλήματα. Πρέπει να διαφυλάξουμε τους θεσμούς και να τιμήσουμε τη μνήμη ενός παιδιού με ένα μήνυμα κατά της βίας».

 

3. Τα Μ.Μ.Ε αναπαράγουν τη δήλωση του λαοπρόβλητου, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα την κάθοδο των βαρβάρων, ενώ δεν παραλείπουν να προβάλουν και τις κινήσεις εντυπωσιασμού του αρμόδιου υπουργού (βλ. Χρυσοχοϊδης), που επιχειρεί τη διασπορά της ευθύνης στο σύνολο της κοινωνίας και στο σύνολο των πολιτικών κομμάτων, αφού ανέλαβε προσωπικά το καθήκον της «ενημέρωσης» των πολιτικών αρχηγών για τις δύσκολες μέρες που ξημερώνουν.

 

Αυτά είπαν και αυτά μοστράρουν ως υπεύθυνη πολιτική οι «αυτοκόλλητοι» της εξουσίας.

 

Τα αποκαλυπτικά και η ουσία όμως βρίσκεται σε όσα δεν είπαν ούτε οι «αυτοκόλλητοι» ούτε τα εντεταλμένα Μ.Μ.Ε.

 

ΑΣ ΤΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ:

 

1. Μέχρι προχθές, στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού, φάνταζε ως «ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ» ένα … χρονογράφημα φτιαγμένο από την 7η του Δεκέμβρη 2008 αναφερόμενο στη «δολοφονία του Αλέξη». Ένα χρόνο ολόκληρο παρέμενε αναρτημένο στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού με στόχο να προκαλεί τη νοημοσύνη μας και να φανατίζει τους διεθνείς ταραξίες. Για του λόγου το αληθές διαβάστε εδώ σχετικό άρθρο του «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ».

 
- Γιατί υποκρίνεστε λοιπόν κύριε πρωθυπουργέ???
- Ποιόν κοροϊδεύετε???
- Δε θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις η κατάντια του προσωπικού σας site να εκληφθεί και ως ηθική αυτουργία αν κάποιος εισαγγελέας ήθελε επιληφθεί???

 

2. Η ΠΑΣΠ, η φοιτητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ δηλαδή, προβοκάρει το φοιτητικό κίνημα και στηρίζει στα πανεπιστήμια το «ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ» που προτείνουν τα γνωστά ΕΑΑΚ με καταλήψεις και άλλες ανάλογες …ομορφιές.
Γιατί λοιπόν υποκρίνεστε κύριε πρωθυπουργέ???

 
- Ποίου κόμματος πρωτοπαλίκαρα είναι τα βλαστάρια της ΠΑΣΠ???
- Γιατί δε τους καταγγέλλετε ως εμπρηστές της νομιμότητας???
- Γιατί δεν έχετε προβεί ήδη στην πολιτική τους καταδίκη???

 

Τα ερωτήματα πολλά κύριε πρωθυπουργέ. Και το βασικότερο απ όλα είναι η διαπίστωση πως η στάση της κυβέρνησής σας είναι ιδιαιτέρως αμφιλεγόμενη.

Άδικα προσπαθείτε να καταστήσετε την κοινωνία και τα πολιτικά κόμματα στο σύνολό τους συνυπεύθυνα για ότι πρόκειται να συμβεί.

 

Αυτοί που χάιδεψαν τους κουκουλοφόρους και τους βανδάλους έχουν ονοματεπώνυμο κύριε πρωθυπουργέ.

 

Άδικος κόπος να επιχειρείτε να τους συγκαλύψετε μέσα στη γενικόλογη ανωνυμία.

 

Η καταστροφή της Αθήνας είχε ηθικούς αυτουργούς κύριε πρωθυπουργέ και ταυτόχρονα είχε και το σύνολο του Ελληνικού λαού στημένο απέναντί τους.

 

Και για να λέμε τα πράγματα με τα όνομά τους κύριε πρωθυπουργέ, βλέποντας αυτή τη στάση της φοιτητικής σας παράταξης στις γενικές συνελεύσεις των συλλόγων, αλλά και το περιεχόμενο της προσωπικής σας ιστοσελίδας μέχρι μόλις πέντε μέρες πριν, εμείς δεν αισθανόμαστε ότι είστε μαζί μας κύριε πρωθυπουργέ.

 

Άλλωστε η γυναίκα του Καίσαρα… οφείλει διαρκώς να αποδεικνύει την τιμιότητα της που λένε…

 

Ιδού η Ρόδος λοιπόν…

 

Πηγη: http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/12/blog-post_2857.html
Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2009


5.12.09
 von Kiriakos

Drucken        Hoch