Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
17.12.2018

Οι Ρομά και οι …βρωμά!

Ο αυτοπροσδιορισμός μειονοτήτων αφορά σε μεμονωμένους ανθρώπους και όχι στην προσέγγιση θρησκευτικών ή εθνικών ομάδων εκ μέρους ενός κράτους. Μ’άλλα λόγια, μπορεί ο καθένας να λέη ό,τι θέλει, αλλά το κράτος δεσμεύεται ως προς την πολιτική του από συγκεκριμένες συνθήκες τις οποίες δεν μπορεί να γράψη στα παπάρια που δεν έχει, πόσο μάλλον που απαιτεί από άλλες χώρες να τις σέβωνται!

Η ψήφος σου

Υπενθύμιση! Η ψήφος σου είναι πολύ ακριβή! Μην την πουλάς φθηνά σε κάλπικες υποσχέσεις!

Τους Νόμους, τους Νόμους

η Γνώση σημαίνει Δύναμη και Ελευθερία αρκεί ένα Νόμο Δρακόντειο να βάλεις στην Πολιτεία «τους Νόμους, τους Νόμους να τηρείς»

Σύντομη ιστορία του μέλλοντος

"Εάν ο Θαλής , ο Πυθαγόρας , ο Δημόκριτος , ο Πλάτων , ο Αριστοτέλης , ο Επίκουρος δεν έχουν πλέον πνευματικούς απογόνους τότε θα υλοποιηθούν όλα όσα λέει ο πνευματικός απόγονος του Αβραάμ !!!"

Χαιρετισμούς και ευχές για το Πάσχα 2014

Ο Βάιος Φασούλας και ο Κώστας Δουρίδας για το Πάσχα: Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, Χαιρετισμούς και ευχές για το Πάσχα. Να είσται πάντα καλά και χαρούμενοι με τον εαυτόν σας και αυτούς που αγαπάτε!! κδ.

Η ακμή των εθών και που αυτή οφείλεται

Αξιόλογοι άνθρωποι πάντα υπάρχουν. Σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά. Απλώς τα ΜΜΕ έχουν εντολή να μην προβάλλουν κανέναν απο αυτούς, αλλά να προβάλλουν πορνικά γραϊδια και έκφυλα γερόντια ως δήθεν "αντιρατσιστές", "αντιφασίστες", "δημοκράτες", "πανεπιστημιακούς", "πνευματικούς" που έκαναν συναυλίες για τα "ανθρώπινα δικαιώματα", που εκφώνησαν πύρινους λόγους (λόγους, όχι έργα) υπέρ της "δημοκρατίας" ...

Οίνος, Καθημερινή Ανάγκη ή Πολυτέλεια;

Οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου!!!

Sie sehen Artikel 78 bis 84 von 307

< Vorherige  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Nächste >

      Hoch