Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.10.2018

Πάμε μπροστά!

Ένα γενικό σχέδιο συνεργασίας για τις ομάδες που μαλλώνουν για το ποιά είναι στον "ορθό δρόμο", ποιά είναι η "αυθεντική", ποιά κατέχει την "αλήθεια" ή ποιά εκφράζει τον "γνήσιο Ελληνισμό"

Μην σας πάρουνε τον αέρα …οι Κινέζες!

Περί σκυλοσκατών στην Νέα Υόρκη το ανάγνωσμα. Εν σοφία πρόσχωμεν

Στον …αριστερισμό του Αχμαντινετζάντ!

Τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα που επεσκέφθησαν το πρωΪ της Δευτέρας τον πρόεδρο της δημοκρατίας, θύμιζαν κάτι από …Ιράν και τον αλήστου μνήμης Αχμαντινετζάντ (ιδιαίτερα οι πιο αξούριστοι)!

Ευρωεκλογές 2014

Οι Ευρωεκλογές 2014 στην αποτυχημένη, διαλυμένη και διαβρωμένη Εβραιοελλάδα και τα εργαλεία του Ηγεμόνα για παραπλάνηση των προβάτων που αυτοονομάζονται Έλληνες

Η έμφαση πάντα στα ντουβάρια!

Η Ελληνορθόδοξη μουσική, όπως και διάφορες άλλες τπυχές της εκκλησιαστικής έκφρασης, έχουν σταματήσει να εξελίσσονται μερικούς αιώνες πριν και η στασιμότητα αυτή που ισοδυναμεί με σταδιακό μαρασμό και αφανισμό ενεδύεται από διάφορους ημιάσχετους φανατικούς ή αυτούς που έχουν λόγο να διατηρήται η μετριότητα, με «θρησκευτική ευλάβεια»

Περί νεοφερμένων, τενεκέδων και μη …

Οταν το καράβι βουλιάζη, τα ποντίκια φεύγουν πρώτα κι’αυτό ισχύει με την κρίση στην Ελλάδα. Από την αρχή εμφανίστηκαν και εξακολουθούν να έρχωνται διάφορα αποβράσματα της κοινωνίας και δυστυχώς από ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται για εξαίρεση, αλλά για τον κανόνα. Ενοχλεί όμως ιδιαίτερα γιατί εκεί που είχε καθαρίσει κάπως τα τελευταία χρόνια, έχει γεμίσει πάλι τενεκέδες η Αστόρια!

Τζαμιά στην Αθήνα: Γιατί το «συζητάμε» ακόμη;

Είναι τουλάχιστον απογοητευτικό, αν όχι και εξοργιστικό, να γίνεται ακόμη συζήτηση για το αν θα πρέπη οι μουσουλμάνοι να έχουν ένα ή περισσότερα τεμένη στην Αθήνα ή και άλλες πόλεις της Ελλάδος!

Sie sehen Artikel 57 bis 63 von 426

< Vorherige  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Nächste >

      Hoch