Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
21.10.2018

Migranten in Berlin: Türken am schlechtesten integriert

Türkischstämmige Migranten sind in Deutschland nach einer Studie deutlich schlechter integriert als andere Zuwanderergruppen. Selbst in der zweiten Generation verbesserten sich die Werte nur geringfügig, berichtet das Nachrichtenmagazin «Der Spiegel»

Τι Λωζανη, τι Κοζανη;

„Επαναστατες“ και αντιεξουσιαστες υπαρχουν οχι μονο στα Εξαρχεια, αλλα και στο Kreuzberg του Βερολινου. Σε αντιθεση ομως με τους δικους μας των Εξαρχειων, οι „επαναστατες“ του Kreuzberg ξεσηκωνονται και δημιουργουν φασαριες μονο μια φορα τον χρονο, ενω τον υπολοιπο καιρο ασχολουνται με θεματα κοινωνικης πολιτικης και κουλτουρας. Μια, προχειρη, συγκριτικη αλλα και χρησιμη μελετη

Το ΠΑΣΟΚ των Μινέικο

Αυτό είναι το πραγματικό ΠΑΣΟΚ των Μινέικο. Το ΠΑΣΟΚ, που επί τριάντα χρόνια "δουλεύει" έναν ολόκληρο λαό, δεν είναι ούτε "πράσινο" ούτε ελληνικό. Το ΠΑΣΟΚ, που έχει παγιδεύσει στους μηχανισμούς του μερικούς από τους πιο άξιους Έλληνες, είναι "μπλε" και εβραϊκό. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο ...εβραϊκό !!

Η Αποκλειστικη Οικονομικη Ζωνη (ΑΟΖ) λυνει τα προβληματα στο Αιγαιο!

Η οριοθέτηση από την Ελλάδα Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), θα λύσει τα προβλήματα στο Αιγαίο προς όφελος της χώρας μας, υποστηρίζει σε αποκλειστική συνέντευξή του στον Λ. Παπαντωνίου ο Καθηγητής του Πανεπιστημιου του Maryland Θεόδωρος Καρυώτης!

Μυστικη αμερικανικη επιχειρηση αποσταθεροποιησης της Ελλαδας

Η εκστρατεία άρχισε από την Αθήνα με τους κουκουλοφόρους, που προκάλεσαν απίστευτους και πρωτοφανείς σε αγριότητα και εχθρικότητα βανδαλισμούς. Και όπως φαινεται βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή!!! Έπεται άγρια συνέχεια!!!

Ελλαδα, οι πολιτικοι σου!

Πως ελληνες πολιτικοι γίνονται συνεργοί στην μεγαλύτερη κίνηση εθνικής μειοδοσίας που δρομολογήθηκε ποτέ κάτω από συνθήκες ειρήνης, σε βάρος του εθνικού κέντρου και της Ελληνικής επικράτειας. Κι' εμεις; Τα προβατα (και ο λυκος αναμεσα μας!)

TO ASYLO...what a joke!

Το άσυλο μπορεί και πρέπει να καταργηθεί άμεσα. Το κάθε ΑΕΙ ας αποκτήσει τη νομική και διοικητική αυτοτέλεια να ορίζει το ίδιο τον μηχανισμό φύλαξής του από κάθε είδους βανδάλους. Τα μεγάλα (σε αξία) ΑΕΙ του κόσμου (π.χ., Cambridge, Οxford, ΜΙΤ, Υale) έχουν τους δικούς ιδιωτικούς φύλακες: φύλακες που λειτουργούν 365 ημέρες τον χρόνο άμεσα, αποτελεσματικά και χωρίς τη χρήση δακρυγόνων

Sie sehen Artikel 421 bis 427 von 465

< Vorherige  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  Nächste >

      Hoch