Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
09.12.2018

Δεκαπενθήμερο Δράσης

Δεκαπενθήμερο Δράσης για την Ελεύθερη Διακίνηση των Σπόρων και των Τροφίμων: 2-16 Οκτώβρη2013

Πυθαγόρειος Διατροφή

Ιπποκράτης: "Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι η ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού"

«Αγώνα επιβίωσης» δίνει ο «Αρκτούρος»

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ διανύει τη χειρότερη περίοδο της λειτουργίας του. Ζητά τη στήριξη του κόσμου για να επιβιώσει και να συνεχίσει το έργο του.

Ναός της Αφροδίτης - ο Παρθενώνας της Θεσσαλονίκης

Στην βορειοανατολική πλευρά της πλατείας Αντιγονιδών υπάρχει ένας μοναδικός θησαυρός, που ήταν καλά κρυμμένος για αιώνες. Ο μοναδικής ομορφιάς Ναός της θεάς Αφροδίτης που είχε στηθεί στην πλατεία των Ιερών, δηλαδή στον χώρο που βρίσκεται σήμερα η πλατεία Αντιγονιδών

Επιβαρύνσεις για ρύπους στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Η μεγαλη απατη της κλιματικης αλλαγης στον πλανητη μας, λογω παραγωγης απο ανθρωπινες δραστηριοτητες ρυπων (CO2) και δημιουργιας του φαινομενου του θερμοκηπιου, πρεπει να «ξεβρακωθη»

Εφύρα Πελοποννήσου, 2011

Εικόνες ερήμωσης απο το ελληνικό χωριό. Πότε θα ξεκινήσει μια πολιτική αποκέντρωσης, μια πραγματική και όχι αυτή των πολιτικών του μπλάμπλά, για να ξαναζωντανέψει η ώμορφη ελληνική επαρχία;

Οικολογικό χωριό - A campain for an alternative village

Ζητείται ένα ενιαίο κομμάτι γής πεντακοσίων ή χιλίων στρεμμάτων που οι ιδιοκτήτες του θέλουν να το νοικιάσουν για την ίδρυση ενός οικολογικού χωριού - A brief description of the alternative village: http://lofos.info/laloslal/call.html - Υπάρχει ήδη ανταπόκριση!

Sie sehen Artikel 8 bis 14 von 29

< Vorherige  1  2  3  4  5  Nächste >

      Hoch